PUÇOL VCF I PROU

PEPE CLARAMUNT

Ultima Reunió

   La ultima reunió del dimecres va ser un èxit tant d'assistència com d'intensa.
   Possiblement esta temporá haja segut una de les millors com a penya.
   Hi ha hagut molta activitat (sopars-partits, bandera, impermeables, bufandes de la SUD, algun despaçament (aço es pot millorar) etc). Però el millor de tot ha sigut la resposta de tots els membres de la penya que sempre han estat ahi per al que se'ls a demanat. Tame cal ressaltar que hi ha hagut molta col·laboració de gent que no esta en la directiva però que s'ha prestat a col·laborar en diferents temes i tame cal dir que hi han hagut diverses idees i propostes, algunes s'han pogut fer i atres estan en la llista de espera com per exemple fer tots junts el Tour de Mestalla o preparar un tifo.
    Per als que estem per davant en la penya tot açò és motiu d'orgull i fa que el temps que se li dedica siga satisfactori.    Aixina que moltes gràcies a tots.
  
    Per ultim comptar que a proposta de Fernando (Choto) es va aprovar fer un dia de germanor penyera o com vullgueu dir-li. Per al dia 10 de Juny farem una Paella a la què podran acudir tots els membres de la penya que podran convidar a qui vullguen ja siga home, dona, chiquets, etc. i pasarem un dia de valencianisme tots junts.
 Ja concretarem mes avant pero haureu de dir cuants aneu a ser.

"Amunt Sempre"

About Author Mohamed Abu 'l-Gharaniq

when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries.

Start typing and press Enter to search