PUÇOL VCF I PROU

PEPE CLARAMUNT

DE TOT UN POC

  Lliga 2012-13
  Queda un mes llarc per que començe la lliga, ja hian ganes de vore futbol a Mestalla. Com sabreu el equip ja ha escomençat la pretemporá i hui s'ha sabut el calendari. El dia 18 de Agost primer partit de lliga i al Bernabeu, a la segon jorná be el Depor a Mestalla i al atra anem al Nou Camp, no esta mal per començar.
   Enguany la lliga comença el 18 de Agost i la raó no es atra que el amo del futbol espanyol "Roures" no vol que es jugue entre setmana per que aixina no coincideixen horaris, tamè a tingut la genial idea de ficar partits a les 16:00 i a les 23:00 hores, en fi, esta es la que diuen la millor lliga del mon pero que any darrere any va perdent prestigi. Açi podeu vore el calendari:
http://www.ligabbva.com/calendario.html

Reunió
   Estaria be que ferem una reunió per anar concretant coses per esta temporá. Enguany per primera vegá no anem a estar junts a Mestalla, mentres uns es quedem en la grada alta junt a VCF-SUD atres van a formar part de la CURVA NORD. Aço no te perque afectar al funcionament de la penya. Continuarem ajuntant-nos per vore els partits de fora en el Bar i fent les nostres activitats habituals i continuem fent gran la llegenda de la Penya Puçol; Yomus, Gol Gran, Vcf-Sud i Curva Nord.
   Esperem propostes per fer la reunió.

XVIII CONVENCIO DE PENYES VALENCIANISTES
   Ja tenim els dos tickets que ens corresponen a la penya per al dinar de la Convencio que será el dia 28 de Juliol a les 14:00 en la sala Rex Natura d'Alzira. A les 12:00 còctel de benvinguda i diverses activitatas per als penyistes. El que estiga interesat en anar que ho diga, si hian mes de dos que vuiguen anar sortejarem els tickets.

  

About Author Mohamed Abu 'l-Gharaniq

when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries.

Start typing and press Enter to search