PUÇOL VCF I PROU

PEPE CLARAMUNT

Camisetes Homenage A Claramunt

   Ya tenim les camisetes en homenage a Pepe Claramunt. Com ya sabeu voliem fer una camiseta lo mes pareguda posible a la que portaben ells en aquells anys. A mes aprofitem tame que enguany es el 50 aniversari del debut de Pepe ab el VCF i se sumem aixina als actes que li han fet i als que falten per fer-li.


  Com ya portabem un parell d'anys que no feiem res de material hem aprofitat el moment i a mes de les camisetes hem fet mochiles i unes banderes, tres per a la penya i una que els anem a regalar a la SUD. Com sabeu en els de la SUD sempre estem en deute i encara que es poca cosa sabem que ho apreciarán.




   "Els de http://www.solofanaticos.es/ ens han regalat una lona en el logo de Claramunt que segurament l'estrenarem per a la exposició de fotos que se está preparant."

   A cada penyer se li regalarà una camiseta i una mochila. Les demés les anem a intentar vendre per a recuperar part de l'inversió. Ha segut una inversió forta per a la economia de la penya; 100 camisetes, 100 mochiles i 4 banderes per aixó demanem la col.laboració de tots per tal de ajudar a vendre el material.
   Camiseta  10 euros
   Mochilas    5 euros
   Camiseta+Mochila  13 euros
   Hui a partir de les 19:30 començarem a repartir-ho en el bar. A les 20:45 juga el UD Puçol.
   Anunciem que el dumenge dia 02 d'abril farem una paella, aixina que aneu mirant-ho per a que no falle ningú. Per la vesprà a les 18:30 juga el VCF-Depor.

Per ultim agraim una vegada mes a Alex Galcerà pel diseny dels logos.

About Author Mohamed Abu 'l-Gharaniq

when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries.

Start typing and press Enter to search