PUÇOL VCF I PROU

PEPE CLARAMUNT

Caballers, Va De Bo

   Per fi començarà la lliga 2010-2011, sense dubte una temporá especial per al valencianisme, el nostre club immers en una època plena de dificultats econòmiques s'ha vist obligat a vendre a les seues estreles Villa y Silva, ademes ya no estan atres jugadors importants com Baraja, Marchena, Zigic etc, però cal tindre fe en este equip.

   Crec que tenim un equip prou compensat, sense grans figures, però cal recordar que este club sempre que ha aconseguit grans èxits ha sigut ab equips aixína y en anys en què ningú apostava per ell. En el 71 el València ab un equip comandat pel gran Claramunt rodejat de currants del futbol, va ser campeó superant a atres plantilles molt millors i el València de Rafa Benitez mes del mateix.

   Ens espera una temporá intensa, ab l'al•licient de tornar a jugar la champions y ab una grada (Gol Gran) renovada i ab perspectives de recuperar l'espirutu d'animació de fa uns anys. Cal implicar-se en l'animació, cal creure en este equip i cal disfrutar del nostre valencianisme.

VINGA! Y AMUNT VALENCIA

About Author Mohamed Abu 'l-Gharaniq

when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries.

Start typing and press Enter to search