PUÇOL VCF I PROU

PEPE CLARAMUNT

Carta A Paco Alcacer "Quina Llastima Paco"

Introducció
   Llegia l’atre dia un twitt de Jaime Nebot en el que deia que la venta de Paco Alcacer era la venta que mes mal li había fet com a valencianiste. Estic d’acord Jaime, per a mi ha segut molt dolorós. Hem pareix lamentable la facilitat que ha donat el VCF en vendre al nostre Alcacer. Amadeo Salvo será lo que será pero en este aspecte era molt bo. En esta lliga aon el Madrid i el Barça tenen els diners per castic, tens que fer-te de valer i defendre els teus interesos a mort. Salvo, en les ventes de Soldado i Matieu enviá diversos mensajes:
Als clubs compradors els estas diguent que vens pero no a qualsevol preu; als jugadors els estas diguent que cuant se firma algo es per a cumplir-ho y als buitres –perdó- als representants els dius que al VCF sel respecta.
   El VCF actual es tot el contrari, el mensaje que transmet es:
Als clubs, aço es un bazar abierto 24h; als jugadors, tranquils que s’hen podeu anar cuant vuigau y els representants están mes contents que mai. Puc entendre que en este panorama i en la pasta que s’hen va a emportar Paco  hi haja pres la decisió de abandonar el VCF, pero desde este modest blog vaig a dirte algo:

A Paco Alcacer: 
   Quina llastima Paco, has perdut la oportunitat de ser una llegenda. Ho tenies tot, valencianiste de cuna que desde chiquet ya estabes en el VCF, el somni de moltissims críos. El equip de la teua terra, Paterna al costat de casa, Mestalla en tu a mort.
   Puchades, Albelda, Claramunt, Fernando etc. Quina llastima Paco, tu anabes a formar part d’eixos jugadors de llegenda que sempre estaran vius perque volgueren tant este escut que renunciaren a tot per defendrel. Tu has renunciat a ser un jugador de llegenda per guanyar mes diners i per guanyar titols per a un atre equip. Cuant pase el temps els titols es quedaran en Barcelona i tu haurás segut un jugador mes.
   Quina llastima Paco, te imagines d'açi un parell d'anys cuant el teu VCF estiga celebrant el Centenari? tu, seríes l'abanderat del club, la image, el rat penat, el idol de chiquets i majors, estaries forjant la llegenda de Paco Alcacer.
   Quina llastima Paco. Se que en este moment el club no esta be pero en els 80 estaba pijor i jugadors com Arias o Fernando es quedaren per a pasar a convertirse en part del VCF per sempre. En resum Paco, has renunciat a la inmortalitat. Com que se que eres i serás valencianiste et desitge sort, pero…
Quina llastima Paco.
Juan Sebastiá


About Author Mohamed Abu 'l-Gharaniq

when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries.

Start typing and press Enter to search