PUÇOL VCF I PROU

PEPE CLARAMUNT

ENS N'ANEM D'EXCURSIÓ

   El dumenge 10 d'Abril, la penya ha organitzat una jornà de convivència i valencianisme a la què esperem que acudisquen el major nùmero possible de membres de la penya i acompanyants.

   A les 16:00 hores eixirem en autobus des del camp de futbol de Puçol i anirem primer al Museu Príncep Felipe a vore l'exposició 'Ciencia i esport ab el València C.F.'



   A les 18:30 l'autobus ens portara a un bar prop de Mestalla on farem un berenar-sopar.

   A les 20:00 l'autobus portarà a Puçol a tots aquells que no es queden a vore el partit Valencia-Villarreal, després l'autobus tornarà a per tots els que ens quedem al partit.

  Tot peñista pot portar a un acompanyant, dóna igual que siga un familiar o un amic etc..

  La penya correrà ab els gastos de l'autobus i del berenar-sopar, per a tots. L'entrada del Museu en principi pagara cada un la seua.

   Tot el món deurà d'anar ab indumentària valencianista, camiseta, bufandes, banderes, etc..

   Cal confirmar l'assistència o bé ací mateix en la web o per sms al 629837441. Hi ha de temps fins al dimarts 05/04/2011.

   Si teniu qualsevol dubte poseuvos en contacte ab la penya, esperem la participació de tots, que passem un bon dia i que guanye el València este important partit.
AMUNT

About Author Mohamed Abu 'l-Gharaniq

when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries.

Start typing and press Enter to search