PUÇOL VCF I PROU

PEPE CLARAMUNT

FELICITACIONS

Anem a dedicar una entrà a felicitar a alguns colectius o persones que se'l mereixen.
                                       "No solo de futbol vive el hombre"

   Volem donar l'enhorabona primer que res a Fernando Garcia Cabot (entrenaor del Juvenil B del VCF) i a Ramon (preparaor fisic). Lo primer per la gran temporà que estan fent en la lliga on sòn els primers i segon per el magnific subcampeonat aconseguit en el  TORNEIG INTERNACIONAL DE FUTBOL EN ABU DABI 2012, on s'enfrontaren ab equips poderosos com el Manchester City o el Inter de Milà entre atres.



    Felicitar tame al Club D'Atletisme Puçol per el exitos "Gran Fons Puçol 2012". Una prova en la que participaren 1700 corredors i corredores i en la que l'organitzaciò sigue molt bona. Alguns membres de la nostra penya participaren en ella com Parreta, Ono, Pepe, Jose Manuel i no se si me deixe al algun.


  Tame volem felicitar a Alex Portella i a tot el seu equip aixina com a la Penya Motopuçolera i a tota l'aficiò que estigue animant a Alex en Cheste el dumenge pasat. Va ser un mal dia i l'organitzaciò no estigue a l'altura pero cuant les coses no eixen be es cuant es veu de quina madera estan fets i el dumenge tant aficiò, equip i per supost Alex estigueren de 10.
A per la proxima en Jerez AMUNT ALEX!!!!





      Un atra de les nostres felicitacions va per al Ros Casare Valencia. El equip de basquet femeni de Valencia que a aconseguit guanyar la Euroleague Women Final Eight 2012, vamos la Copa de Europa de basquet femeni. Desprès de alguns anys intentant-ho per fi han pogut portar esta copa que te molt de merit ja que s'enfronten a equips molt poderosos economicament. A mes este disapte juga el primer partit de la final de la lliga espanyola davant el Perfumerias Avenida. Amunt i a per la Lliga.                                       


    I per ultim no soles volem felicitar a Juanjo per el seu campeonat, volem mostrar-li la nostra admiraciò per el seu esforç i mentalitat.  AMUNT PEÑO!!!!!                                                                               
 
                                                                                            



About Author Mohamed Abu 'l-Gharaniq

when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries.

Start typing and press Enter to search