PUÇOL VCF I PROU

PEPE CLARAMUNT

"6" Puchades Claramunt Albelda


   El cosell del VCF va decidir en la ultima asamblea retirar el numero "6" en homenatge als tres grans jugadors Puchades, Claramunt i Albelda. No es l'unic cas en el futbol espanyol. El sevilla retirá el "16" de Antonio Puerta encara que després el recuperá pero soles el podrá portar un jugador que siga de la cantera. El Espanyol tame va retirar el "21" de Dani Jarque. Fora d'Espanya podem trobar alguns casos de numeros retirats. En Italia es aon hian mes casos: Franco Baresi i Paolo Maldini en el Milan, Roberto Baggio en el Brescia, Gianluca Pessotto en la Juve i Maradona en el Napoles. Tame cal destacar el cas de Ferenc Puskas en el Honved húngaro o el de Romario en el Vasco de Gama. Alguns clubs tenen retirat el "12" en homenatge a la afició. El cas del VCF es puix un cas unic al futbol mundial.

   Puchades, Claramunt i Albelda representen cada u a tres epoques glorioses en la historia del VCF i els tres tenen moltes similituts entre ells que els fan mereixedors d'este honor.
   Els tres son Valencians i Valencianistes, els tres han fet tota la seua carrera en el club, els tres han rebutjat ofertes d'atres clubs per quedar-se al VCF, els tres eren els liders del equip, els tres han segut internacionals,    
titols, garra, caracter etc.
   Dificil decidir qui ha segut el millor. Per a mosatros no hia dubte "Pepe Claramunt"

   PUCHADES. Posiblement el jugador mes carismatic per l'afició, sencill, humild, un migcampiste defensiu incansable i que fon el lider del VCF als anys 40-50. Al costat de Pasieguito formaren una parella formidable. Com a internacional jugá el Mundial de Brasil 1950 aon Espanya queda cuarta, millor clasificació de l'historia fins al Mundial de Sudafrica i aon sigue un dels destacats.
Temporaes: 13
Partits Jugats: 355
Titular: 353
Minuts: 31.725
Titols: 3 Una Lliga i dos Copes
Gols: 7
Internacional: 23

   CLARAMUNT. Sense dubte el millor dels tres tecnicament. Li agradaba la banda dreta pero era irreductible en qualsevol joc del migcamp. Paraba, manaba, conservaba, circulaba i tocaba el balo en una precisió exquisita, a mes, a diferencia de Puchades i Albelda feia molts gols a pesar de la seua posició. Al costat del gran Paquito formaren una dupla inolvidable. Un lider en molt de genit i caracter del VCF dels 60-70. No tingue ocasió de jugar ningun Mundial en la selecció, pero a dia de hui continua siguent el unic jugador Valenciá que ha segut capitá de la selecció espanyola.
Temporaes: 13
Partits Jugats: 433
Titular: 423
Minuts: 37.272
Titols: 2 Una Lliga i una Copa
Gols: 90
Internacional: 23

   ALBELDA. Dels tres es el que te el millor palmares. Migcampista defensiu incansable i tacticament sobresalient. Sigue el lider del equip al llarg de la millor epoca del VCF en tota la seua historia finals dels 90-2000. Al costat de Ruben Baraja formaren una parella ya mítica. En el seu treball i la inteligencia tactica feia millors juagadors als que tenia al costat. Ab la selecció jugá dos mundials 2002 i 2006 i la eurocopa del 2004 a mes sigue medalla de plata als jocs Olimpics de Sídney.
Temporaes: 15
Partits Jugats: 574
Titular: 481
Minuts: 42.502
Titols: 6 Dos lligues, una Copa, una Supercopa Espanya, una Supercopa Europa i una U.E.F.A
Gols: 13
Internacional: 51




About Author Mohamed Abu 'l-Gharaniq

when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries.

Start typing and press Enter to search