PUÇOL VCF I PROU

PEPE CLARAMUNT

Reunió 04-01-2014

 Primera reunió de l'any que contá en la presència de 10 penyers i que fon la previa del derbi contra el Llevant, bon partit i bon debut de Pizzi. Repasarem els conters de la penya i parlarem de tot un poc.
  Es va aprobar fer el Tour de Mestalla, esperarem trobar una fecha que mos caiga be segurament en Febrer o Març.
  Tame aprobarem el fer unes camisetes noves de cara a l'estiu, poc a poc anirem mirant dibuixos i recabant idees per intentar fer algo que quede be. Es demana la col.laboraciò de tots en este tema.
   Ferem un repas a lo que be siguent el funcionament de la penya i a tots mos paregue be el continuar en la mateixa dinamica, es a dir, juntarse a vore els partits de fora, soparets penyers, fer algunes activitats, etc. Tot aquell que vuiga apuntarse será benvingut com sempre pero no anem a canviar per intentar que la penya siga mes nombrosa.
   Atra cosa que parlarem es intentar que sobren algo mes de diners de lo habitual per tal de l'any que be en motiu del 10 aniversari fer algo especial. Este es un tema que anirem parlant poc a poc.
   Com ya sabeu s'ha ficat en marxa el "CLAUSURA" del Comunio, ya porta una jorná pero encara podeu apuntarse.

Benvingut Pizzi

 

About Author Mohamed Abu 'l-Gharaniq

when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries.

Start typing and press Enter to search