PUÇOL VCF I PROU

PEPE CLARAMUNT

TOUR MESTALLA 19/10/2014

                                                  Tour Mestalla 19-Octubre-2014

   El dumenge la Penya Valencianista Puçol anarem a fer el Tour per Mestalla. Penyistes, chiquets, chiquetes, majors, jovens etc, en total 45 valencianistes que gaudirem d'un dia bonic.
   Mestalla a cambiat molt i per a be. Continua siguent eixe estadi vell i ple de història (es el estadi ab mes història d'Espanya) pero adaptat als temps d'ara.
    El club s'ha esforçat molt per dotarlo de modernitat i estetica actual tant per dins com per fora, sense perdre el toc vell i nostalgic. Molts detalls a destacar com per example el tunel de les llegendes que els jugadors tenen que pasar abans de eixir al camp, frases mitiques, detalls que fan tindre present la gran història del club i dels grans jugadors que han vestit eixa camiseta.
    Este acte que forma part del 10 aniversari de la penya i va ser tot un exit. Despres paella al bar-terraça Camp de Futbol i a vore el partit que va ser la unica nota negativa del dia.

About Author Mohamed Abu 'l-Gharaniq

when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries.

Start typing and press Enter to search