PUÇOL VCF I PROU

PEPE CLARAMUNT

De Tot Un Poc

SAN MAMÉS 2015
   La penya Valencianista Puçol estigue representá en San Mamés per Ramón & Famili, segur que se ficaren hasta el "..." de pichos i tapes jajaja. Imperdonable lo de no agarrar la bandera de la penya, esperem que ho compenses en un bona crónica del viage.






CAMI DEL CANTENARI

   Com sabeu la penya fa un programa de radio que es diu Passió Valencianista" i que se emet en Radio Puçol. Dins d'eixe programa hian diverses seccions. Una d'elles es "Cami Del Centenari", en esta secció que es fa una vegá al mes entrevistem a gent de Puçol que estiga o hi haja estat vinculá al club, be siga aficionats, jugadors, directius etc. En l'ultim programa entrevistarem per primera vegá a un membre de la penya, Rafael Sanchez "Naquerano". Molt bona i emotiva entrevista aon el Naquerano demostra el seu valencianisme, no es la pergau.




CAMISETES

  Com ya habem comentat estem promocionant la venta de la camiseta homenage als cuatre jugadors de Puçol que han jugat al VCF.
   Vinga, tot el mon a fer-se foto i a publicarla al facebook, twitter etc. si algu no s'apanya en les reds socials que fique la foto en el wassap i mosatros la publicarem.
Vinga es importatnt per a la economia de la penya que siga un exit la venta......









About Author Mohamed Abu 'l-Gharaniq

when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries.

Start typing and press Enter to search