PUÇOL VCF I PROU

PEPE CLARAMUNT

1ª Reunió-Sopar de la temporá

   Bo cavallers, comença una nova e ilusionant temporá i per aixó el divendres ferem el primer sopar-reunió en el que contarem en una bona presencia de membres de la penya i en la que parlarem de diversos temes:

Agrupació
   Ya tenim els dos tickets com tots els anys per al dinar Convenció de penyes que un any mes es fará en la Sala Rex Natura d'Alzira el dia 8 d'agost. En principi els voluntaris d'enguany son Bayarri i el Naquerano pero si algu mes vol anar m'ho digueu. En el cas de que algu mes vuiga anar es compraran mes tickets i es pagaran entre els que vagen.
   El nou funcionament del club tame afecta a l'agrupació de penyes. Enguany el club ha decidit que gestionará ell les entraes per al trofeo Taronja-Partit-Presentació, per lo que vam decidir que els que vuiguen anar haurán de comprar ells les entraes en taquilles. Fiqueuse en contacte per whatsapp per si voleu anar junts.
   L'Agrupació convocará promte una reunió per informar a les penyes de com será el nou accord en el club, ya informarem.

Conters
   Ferem un repas dels conters que com habreu pogut comprobar per lo que varem enviar per whatsapp enguany s'habem estirat una miqueta mes del conter per motiu del 10º Aniversari de la penya. Aixina i tot encara mos han sobrat diners per afrontar una nova temporá. Hia que tindre en conter que a mes, tenim un montó de camisetes per vendre que si es esforçem un poquet son prou diners a guanyar, aixina que ya sabeu apreteu un poc al personal.

Camiseta Nova
   Com ya diguerem l'any pasat enguany anem a fer una camiseta homenage a Pepe Claramunt. La idea es fer una camiseta de calitat i en un diseny que pensem que va a quedar molt chula. D'aço s'encarregará Alex que cuant tinga algo mes concret ya informará.

10º Aniversari
   Ferem un chicotet repas de lo que han segut estos 10 anys de penya recordant algunes anecdotes i curiositats i tame parlarem de fer una ultima celebració de la efeméride que será el tercer o cuart disapte d'octubre intentant fer-lo coincidir en el 23 d'octubre que va ser el dia oficial de la inaguració de la penya. En principi la idea es de fer una paella en la convidarem a antics membres, pero de totes formes anirem donan-li forma conforme aplegue la fecha.

Cuotes
   A partir de ya, podeu anar pagant la cuota que continua sent de 30 euros, ya sabeu, ingres en el conter de la penya a la Caixa Popular.

Passió Valencianista
   Continuem en este proyecte que lidera Jesus i que esperem com sempre la vostra participació per tal de continuar i millorar-lo.

No cal dir que qualsevol iniciativa es benvinguda, la penya va a seguir funcionant de la mateixa manera perque es com mos agrá pero sempre estem receptius a noves sugerencies.
AMUNTTTTTTTTTTTT

(No puc acabar este post sense recordar una de les frases de la nit de un Naquerano que vingue a la reunió un poquet perjudicat jajajaja. "Si el chino este mos fa alguna trastá, anirem a vore al Valencia Basquet" .........)

About Author Mohamed Abu 'l-Gharaniq

when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries.

Start typing and press Enter to search