PUÇOL VCF I PROU

PEPE CLARAMUNT

"Quiéreme cuando menos lo merezca porque será cuando más lo necesite"

   Açi teniu un nou articul de Jose G. Novella, escriure escriu poc pero cuant ho fa puja el nivell del blog jaja, Molt bo!



"Quiéreme cuando menos lo merezca porque será cuando más lo necesite"

   Segurament esta frase siga digna de qualsevol novel·la romanticona o pel·lícula de diumenge per la vesprada en què tots acaben enamorats i súper feliços, també ens la podríem trobar en el típic post penjat en facebook, eixos que tan poc m'agraden i que cada volta invadixen mes les xarxes socials. Després de més de 7 decepcionants mesos de competició, molts són els adjectius que podrien descriure a este equip i segurament tots serien aceptats, molts els  anàlisis, diagnòstics, i solucions que podríem receptar-li al pacient i tots tindríem la raó. Però com tot en la vida... hi han cicles.

 Cicle:
 1. Període de temps, que acabat, es torna a comptar novament.
 2. Conjunt d'una sèrie de fenòmens o operacions que es repetixen ordenadament.

   Bo, podria ocupar este article escrivint totes les accepcions que té la paraula "cicle", però crec que amb estes dos sobra per a saber del que estem parlant i de la relació que açò té amb el futbol.

   Em quedaré amb la primera, se sap que tant el futbol com la vida es compossen de cicles temporals els quals dóna igual que siguen bons o roins, llargs o curts, intensos o dèbils, que es recorden més o menys... el que sí que tenim clar és que en un temps determinat s'acabarà i per regla general vindrà un altre cicle en el qual no podem saber que ens oferirà. Per la nostra ciutat fa temps que no estem immersos en un cicle guanyador, i no sols parle de títols. L'última copa que varem celebrar va ser pel 2008- parle d'un cicle en què l'afició se senta 100% identificada amb el seu equip, eixa afició de la què molta gent opina i que jo només valore les opinions de qui cada diumenge va a Mestalla (encara que el tema de l'afició donaria per a un altre article) un cicle en què institucions, jugadors, entrenador i equip tècnic vagen tots a una remant en la mateixa direcció, en què l'esforç i sacrifici siga el pilar bàsic de cada dia, sabent que a partir de ahí, la senda  dels triomfs cada dia estarà més prop. Un cicle en què es facen bé les coses, sense més, això és el que se li exigix a este valencia, tornar a un cicle en què sigam respetats... i com no, tornar a un cicle en què l'afició disfrute i tinga motius per a eixir orgullosa al carrer i parlar cada dilluns del seu equip amb una eufòria controlada (sabent que som el valencia) però amb una il·lusió desbordant. Jo vuic eixe cicle... ¿y tú?? Per tot això i perquè en definitiva el valencia som nosatros...


“animaremos cuando menos lo merezcas

 porque será cuando más lo necesites”
Jose G. Novella

About Author Mohamed Abu 'l-Gharaniq

when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries.

Start typing and press Enter to search