PUÇOL VCF I PROU

PEPE CLARAMUNT

Crònica Desplaçament A Getafe


   El 24 d’abril la Penya Valencianista Puçol organitzá el desplaçament a Getafe. Sempre intentem fer com a minim un desplaçament a l’any com a penya pero enguany per unes coses o atres no s’habiem animat. Després de una lamentable temporá i de la derrota en Las Palmas i en previsió d’una final per evitar el descens (si,si, he dit descens), decidirem que era l’hora de estar en Getafe per apoyar no al equip que no s’ho mereixia pero si al escut. A la fi els resultats seguents que foren favorables feren que el partit es convertira en una posibilitat de clasificarse per Europa. No va poder ser.

   Ha segut un desplaçament ple de novetats, dels 11 penyistes que anarem 5 eren fills nostres, está clar que els de darrere venen apretant o que s’anem fent majors. Debutaren Mar, Angels, Esther i Xavi i completaren l’expedició Javier, Jose G, Jesus, Parreta, Jaume, Juan i Ono que va anar a Madrid a correr la marató i es va reenganchar ya en Getafe. Per a este desplaçament decidirem anar en l’agrupació, mes comodo i barat i a mes anarem tots junts. Un atra de les novetats es que portarem els bocates ya fets per a tots, agraim al Bar Novella el fet de que un dumenge a les huit del matí tinguera ya preparats els bocates que per cert estaben molt bons, moltes gracies! vingueren molt be. Tame portabem beguda pero esta vegá casi tot eren coca-coles, com canvia la cosa jaja, bo, i despres d’un sustet ab la cartera de Jaume moguerem cap a Madrid.  Es ferem en la part de darrere del bus i s’ho pasarem molt be, encara que no pareixía un desplaçament futboler. Xavi llegint un llibre de contes, Javier ab el llibre de Valencià per estudiar una poesía que acabárem per dependres tots i que va protagonitzar un dels moments del viaje cuant en un megafón digué la poesía a tot el bus.

   Ya en Getafe es juntarem en els amics de la SUD que anaben en l’atre bus i ferm un bon grup d’uns 20. La previa fon en una terrasa d’un bar molt prop de l’estadi, bocates, cervesa, coca-coles i cantics per fer temps. Com que els chiquets volien, anarem a vore l’arribada dels autobusos del jugadors pero en el Coliseum Alfonso Perez els autobusos entren dins l’estadi i no van poder vore els jugadors de prop, aixina que promte entrarem dins del camp. Es ficarem a les primeres files ya que per als mes nous lo de vore un partit tant de prop era una novetat després vingueren els de la SUD i junts ferm un bon grup que baix la dirección de Simón es ferm carrec de l’animació. Poques vegades s’ha vist un ambient tant bo en eixe estadi i es que l’afició del Getafe baix la posibilitat de evitar el descens se volcá en l’equip i es va viure un partit intens i emocionant tant en la grada com al terreny de joc.

   En resum, aprobats en nota als nous, Mar, Angels, Esther i Xavi es portaren de 10, me pareix que ya son fixes per al pròxim. No va ser com a mosatros mes mos agrá, es a dir, furgones i anar al nostre ritme pero va estar molt be.

AMUNTTTTT!!!!!!!!!

About Author Mohamed Abu 'l-Gharaniq

when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries.

Start typing and press Enter to search