PUÇOL VCF I PROU

PEPE CLARAMUNT

1ª Reunió De La Temporá i Primer Programa De Passió Valencianista

1º Passió Valencianista d'enguany.   
Ramón geni i figura, en este programa podreu coneixer les opinions de un amant del VCF i del futbol cuant era futbol. De jove es perdia les clases per anar a Paterna a vore als jugadors entrenar, a ajudar a Españeta i al Papi. Tot aço i mes en un programa especial d'estiu que recomanem no sel pergau.     



1ª Reunió De La Temporá

Bon estiu,
Ya hem començat l'any penyer. El pasat divendres ferem un sopar-penyer-reunió com fem tots els anys per tal de marcar un poc les pautes de cara a una nova temporá. Per als que no poguereu vindre dir-vos que basicament anem a continuar en la mateixa marcha, es a dir, sopars-penyers per tal de no pedre les bones costums, alguna paelleta, algun desplaçament etc, pero no cal dir que estem oberts sempre a noves propostes. Ferem repas dels conters i de com anat l'any.

La cuota decidirem continuar en la mateixa, es a dir 30 euros a partir de 16 anys i 5 per als menors. Loteria tame lo mateix, es a dir soles loteria de Nadal, 30 papeletes per adult i 15 per als menors.  Ya dirém els dies per pagar les cuotes ya que el tema de anar cada u a ingresar-ho al banc está complicat, pero agrairíem que respetareu els dies que vos digam per pagar les cuotes i aixina facilitar la faena.

Están els tickets del dinar de l'agrupació de penyes que será el 13 d'agost. En principi hian dos voluntaris Naquerano i Enrique pero si algú vol anar ya sap que nomes te que dir-ho. Tame vos recordem que les entraes del trofeo Taronja no les gestiona l'agrupació per lo que es cuestió de cada u si vol anar.

En acabar la reunió grabárem programa de radio "Passió Valencianista" i en la secció "Cami Del Centenari" entrevistárem a Ramón. No se com definir el programa: humoristic, raro, no se quin calificatiu, pero lo que está clar es que ha segut el programa mes llarc i surrealista que habem grabat fins ara, no vos el pergau.
Segurament continuarem fent el programa de radio, encara que de este tema ya anirá informant Jesus.

Recordem que queden camisetes del escut de Ramones, si algú en vol que ho diga.

Tame recordem els canals de comunicació habituals:
Bar Camp De Futbol



El 27 d'agost disapte a les 18:15 Eibar-VCF, bon horari per viajar no?

AMUNT, SEMPRE AMUNT 

About Author Mohamed Abu 'l-Gharaniq

when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries.

Start typing and press Enter to search