PUÇOL VCF I PROU

PEPE CLARAMUNT

3º Fórum Algirós

El 3º Fórum Algirós rememora las finales ganadas por Sol, Roberto Gil y Tendillo entre 1941 y 1981.


   Gran acte el 3º Fórum algirós celebrat a la plaza del centre comercial Nuevo Centro. El acte dirigit pel periodista Alfonso Gil ha contat en la presencia dels exjugadors Miguel Tendillo, Juan Cruz Sol y Roberto Gil. El tema principal era vivencies i anecdotes referides a les finals jugades per estos jugadors ya que la Fundació VCF ha creat una nova exposició de fotos que estará en el mateix Nuevo Centro fins al 12 d’Octubre i que va dedicada a les finals jugades pel VCF desde 1941 hasta el 19981, o siga, finals en blanc i negre.

   Bona presencia de public, periodistes i gent del VCF com el gran Pepe Vaello. Pepe posiblement el aficionat mes mitic del valencianisme es un autentic crack. Li vaig demanar fer-me una foto i vaig estar parlant un ratet  ab ell, als dos minuts ya m’habia convidat a sa casa a vore la seua i única colecció de fotos particular. No pense desaprofitar l’ocassió.


   Bonic acte en el que els tres jugadors contaren anecdotes de les finals jugades. Els tres estigueren be pero yo hem quede en la emoció que li fica Roberto Gil cuant conta algo del VCF.

   En estos actes es respira valencianisme autentic, al meu costat s’ha sentat un home que me contaba emocionat com va anar en un tren que li deien la borreguera a Madrid a vore la final del 1954 contra el Barça (VCF 3-0 Barça), 10 hores de viage pero per a d’ell ha segut el millor partit de l’història. En fi en estos temps no ve mal pegarse una dosis de valencianisme del bo.

Enhorabona a la Fundació.


About Author Mohamed Abu 'l-Gharaniq

when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries.

Start typing and press Enter to search