PUÇOL VCF I PROU

PEPE CLARAMUNT

Ultimes Vesprades A Mestalla- ELVIRA RODA



 Desde el blog de la Penya Valencianista Puçol volem recomanar-vos un regal perfecte per a este feches. Es tracta del segon llibre "Ultimes Vesprades A Mestalla". Lo primer es per que es un llibre magnific compost d'una selecció dels millorS articuls publicats en el blog que es diu com el llibre, que refléxen a banda d'un nivell lliterari alt, molt de sentiment pel VCF i lo segon es per que al igual que el primer, tot el benefici va dedicat a ajudar a Elvira Roda (tame coneguda com chica burbuja) que patix "Sensibilidad Química Múltiple".  Com el seu mateix germà Carmel l'anomenà, es tracta d'una malaltia "perversa" que la fa viure aillada de tot, inclos dels seus familiars.  
  La llotja del palco vip de Mestalla fon testic  del  magnific acte de presentació del llibre en el que Ruben Baraja es el autor del proleg. El llibre está a la venta en llibreries i en les tendes del VCF. La Penya estigue representada per Mar i Juan.  Desde açi felicitem a tots els que han fet posible este llibre solidari i li enviem a Elvira algo que ella tira de menys;  UN ABRAÇ!!!!!!!!!

FORÇA ELVIRA.



http://elviraroda.org/

About Author Mohamed Abu 'l-Gharaniq

when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries.

Start typing and press Enter to search