PUÇOL VCF I PROU

PEPE CLARAMUNT

Torna Passió Valencianista

  Torna Radio Puçol en força, en nou logo i moltes ganes. Aixina es presenten en les reds socials:

"Torna Ràdio Puçol amb més força que mai, i volem fer-la entre tots, per fer de Puçol un poble més connectat, més unit. Acudix i participa, i (per què no?) unix-te al projecte amb les teues idees i programes"
"Ràdio digital de Puçol. Som un mitjà horitzontal i participatiu. Si vols col·laborar, contacta amb nosaltres. Entre tots, fem ràdio."

Presentación del Proceso Participativo de Ràdio Puçol
Viernes, 3 de febrero entre 19:30 y 21:00
Espai Social La Barraca

Passió Valencianista

   La Penya Valencianista Puçol va a continuar col.laborant en Radio Puçol reprenent el programa Passió Valencianista, Un programa en el que parlarem tant de l'actualitat del VCF com de la seua gran història. Continuarem fent les seccions "De Tot Un Poc" "Repassant l'història" i per supost la secció "Cami Del Centenari" en la que continuarem entrevistant a gent del poble relacioná en el VCF ya siga jugadors, directius, tecnics o aficionats.

   Esta semana començem en un programa especial en el que tindrem de convidat a Fernan Garcia entrenaor de la UD Puçol. En ell parlarem del VCF i per supost de la gran temporá que está fent el UD Puçol. El programa el podreu escoltar el divendres a les 22:00 en Radio Puçol, de moment soles en podcast fins que la web estiga de nou en marcha.

  Mosatros no anem a ser menys i tame anem a estrenar logo. Un logo disenyat per Alex Galcerá i que acompanyará tant a la secció del programa "Cami Del Centenari" com a tot aquell acte que tenim pensat fer en relació al centenari del club. En la Penya Valencianista Puçol estem treballant en una serie d'actes encaminats a conmemorar la relació Puçol-VCF al llarc de la seua història.

About Author Mohamed Abu 'l-Gharaniq

when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries.

Start typing and press Enter to search