PUÇOL VCF I PROU

PEPE CLARAMUNT

Imagens Històriques De Pepe ClarAmunt


Juntem en un post els vídeos que tenim de Pepe Claramunt  

   El primer vídeo dels cuatre que hian al blog es una joia. Son imagens grabades per Paco "Panolla". Aprofitem este post per fer-li un chicotet homenatge a Paco. Cuant te que agrair el poble de Puçol a una persona que de forma totalment altruista dedicà gran part de la seua vida a treballar per el poble tant en el ambit cultural, artistic i deportiu. Obres de Teatro, radio local, bandes de musica, belén de nadal, etc, tame sigué directiu primer del Esplai i després de la UD Puçol i per supost a mes de tot aço la seua afició al cine i a grabar en video. Grácies a d'ell tenim documents impagables com este video.
    Cuant li vaig preguntar a Pepe Claramunt que com podía ser que en els anys 60 eixiren fins a 7 futbolistes profesionals de Puçol, Pepe contestà, que aixó va ser en part grácies a gent com Paco Panolla o Pepe Luis que es dedicaren entonces a fer lliguetes entre els chiquets del poble i aixó va fomentar la competivitat entre ells.
   Un gran de Puçol  Paco Ramón "Panolla".

   Com ya hem comentat este primer vídeo es una joia i si podem disfrutar d'ell es en primer lloc a Paco Panolla per supost, pero tame volem agrair al que el va rescatar dels archius de RTVV que no es atre que Toni Galindo. Gran treball Toni. Y per supost agraim tame a la familia Claramunt que ens ha donant el permis per ficar-lo açi.

1º Video Paco Panolla


2º Video VCFPLAY


3º Video Miguel Dobló, Exposició "Els Nostres Idols"


4º Video Entrevista GolsMedia


About Author Mohamed Abu 'l-Gharaniq

when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries.

Start typing and press Enter to search