PUÇOL VCF I PROU

PEPE CLARAMUNT

D.E.P. DON PEPE VAELLO

D.E.P.  DON PEPE VAELLO

 Nos a deixat Don Pepe Vaello. Desde la Penya Valencianista Puçol enviem els nostres condols a la seua familia i per supost a tot el valencianisme.
 
   Vaig coneixer a Pepe en una exposició. (Ell no es perdia ningun acte que tinguera algo que vore en el VCF). Hem vaig presentar i li vaig demanar fer-me una foto ab ell i me contestá "yo no soc ningun futboliste", yo li vaig dir "yo se qui eres i prefereixc tindre una foto en tu que en un futboliste". Aixina va nàixer la nostra amistat. Era molt facil ser amic d'ell per que era una persona d'estes que sempre dona antes de rebre.

   La penya es ficarem en contacte en ell per buscar material per a la exposició de Pepe Claramunt i com es podeu imaginar ens va obrir les portes de sa casa per a lo que volguerem.


   Pepe te una història única al futbol espanyol i posiblement en tot el mon, estigué 14 anys viajant en el primer equip tots els partits, ya fora lliga, copa, europa etc. Aixina es va convertir en un amic i conseller per als jugadors, alguns el considerabem casi com un segon pare, confiaben en ell al 100%, de fet Pepe sempre a compartit anecdotes fotos etc, en tot el mon pero mai ha revelat secrets que hagen pogut fer mal a d'algu. A mes te una col.lecció de milers de fotos moltes d'elles uniques.


Ultimes Vesprades A Mestalla

PEPE VAELLO, UN DELS NOSTRES

Ens ha deixat un gran valencianista, Pepe Vaello, tal vegada una de les persones que, sense haver format part del primer equip ni de la directiva del club, més coneixien com era el València CF.

Pepito, es va convertir en el seguidor més fidel del club, va ser un més dins l'expedició de l'equip. En molts desplaçaments es va convertir en el delegat de l'entitat, l'home bo que igual servia per a pagar els hotels, com per anar a rebre als nous fitxatges del club. I tot ho feia sense rebre cap remuneració, sempre es va pagar tots i cadascun dels seus viatges per anar a vore al seu València allà on jugara. I en eixos moments es va convertir en amic-confident-conseller de molts jugadors, alguns dels quals el continuaven considerant un dels seus, fins i tot un segon pare.

Pepe, va viure en primera persona els anys de glòria de la Copa-Recopa-Supercopa així com els anys de plom que acabaren en el descens a segona. Mai abandonà el vaixell, sempre va ser fidel a uns colors i a uns sentiments.

Ara ja no estàs entre nosaltres, tirarem a faltar les teues vivències, sobretot aquelles que per respecte al club i als seus protagonistes mai contares.

Descansa en pau Pepito, has sigut molt gran.





en
Videos

About Author Mohamed Abu 'l-Gharaniq

when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries.

Start typing and press Enter to search