PUÇOL VCF I PROU

PEPE CLARAMUNT

Día Penyer: Esmorçar, Paella i Bus A Mestalla

Día Penyer, Esmorçar, Paella i Bus A Mestalla.

   El disapte 27/01/2018, ferem un día penyer. Un día complet de juntarse i pasar-ho bé que a la fi es del que es tracta. A les 10:00 un esmorçar clasic pero molt bo, després una BayarroPaella, cafe, copa i tots junts a Mestalla en bus.
A pesar de ser una reunió futbolera hi ha que dir que estos dos homens liaren la discusió mes llarga i intensa dei día i que promet continuar. "Carreres de motos o coches"  ☺☺☺


   A la fi es juntarem una vintena, i a banda de veure i mengar tame donà el día per parlar de alguns temes que ara vos comente:

Sede
   De moment i fins que algú no diga de algún puesto millor, la sede de la penya a partir d'ara serà en el baix de Marsaga. Sempre que a ell li caiga be anirém ahí a vore els partits i farem les reunions. Hem aprofitat esta paella per comprar beguda, picoteo, cafe etc, i a mes Carlos es fará carrec de procurar que no falte de res. Aixina que moltes grácies als marsagues.

Desplaçament A Malaga
   Ya sabem l'horari del Malaga-VCF, disapte 17/02 a les 20:45, horari perfecte per fer un viaget. Aixina que s'ha ficat en marcha un grup de wasap per tal de organitzar-ho lo millor i mes barato que es puga. Tot aquell que tinga interés en estar informat del tema (encara que després no vinga i siga o no de la penya) que ho diga i el ficarem en el grup. La idea es de anar disapte de matí i tornar el dumenge per lo matí, pero hi ha que mirar lo que mes convinga.

Lotería De Nadal
   Es va proposar per a l'any que ve, aumentar la cuota de 30 a 50 euros (es podría pagar en dos vegades) i deixar de fer lotería de nadal. La proposta va tindre exit i tots varem estar d'acord, aixina que si ningú te res que dir al respecte aixina es fará. La penya comprará un parell de decims i au.

Autobus
   La veritat es que lo del autobus es comodisim, i tamé es parlá de cara a la temporada que bé estudiar seriament la posibilitat de llogar un bus per a tot l'any. Com dic caldría estudiar-ho bé i fomentar el tema en el poble per tal de que poguera vindre el que vuiguera. Anirem mirant-ho, pero si algú coneix a d'alguna empresa de autobusos que se informe i anem parlant-ho.

Ens ve un calendari potent i unes semifinals apasionants, aixina que força i AMUNTTTTTTTTT

About Author Mohamed Abu 'l-Gharaniq

when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries.

Start typing and press Enter to search