PUÇOL VCF I PROU

PEPE CLARAMUNT

DE TOT UN POC

DE TOT UN POC




Comunicat
   El nostre agraïment a totes les mostres de respal, felicitacions i adheriments rebuts pel comunicat. Si hem fet este comunicat, entre unes atres coses, és per que volem al VCF i no ens agrada que utilisen a este club per a fins distints a la competitivitat deportiva. Hui fa un any que ens va deixar Paco Rius i per gent com ell sentim que tenim que lluitar per recuperar el VCF.
NO EN EL NOSTRE NOM

Reunió 27/10/2019

   - Repàs als contes del passat exercici.
   - Repartiment dels calendaris homenage a Jorge Iranzo. ETERN JORGE.
   - Repàs a les altes i baixes.
   - S'aprova la partida i el model per a les noves bufandes.


   - Com sabeu volíem fer algun acte en Puçol l'any del Centenari. Puix be, ya podem confirmar que a mitan de març es inagurará l'exposició "ELLES SOM TOTS 10 ANYS DEL VALENCIA CF FEMENÍ". La Penya en colaboració en la Fundació i en l'Ajuntament portaran a Puçol esta bonica exposició en un moment en el que fins a tres chiquetes del poble formen part de les categories inferiors del VCF. Posiblement estará present la Copa Del Rei i a mes anem a intentar fer algún acte mes a l'entorn de l'exposició. Anirem informant.
   - Es va parlar de fer el desplaçament al camp del RCD Espanyol pero al final es va decidir vore el partit en la sede i dinar un arroç al forn. "Es lo que hay" 😂






About Author Mohamed Abu 'l-Gharaniq

when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries.

Start typing and press Enter to search