PUÇOL VCF I PROU

PEPE CLARAMUNT

DE TOT UN POC

DE TOT UN POC

Lona



   Ya hem fet la comanda de trossos de la lona del final de copa 2019 per a la penya i per als penyistes que ho han demanat. Un bonic recòrt d'una final inoblidable per a tot el valencianisme i per supost per a la Penya.
    Creguem que ha segut una bona idea, abans de que se llance a perdre que cada aficionat que vullga puga guardar-se un tros d'eixa emblematica lona, pero tambe pensem que deuria haver segut prou mes economic. 
    Pero bo, pronte lluirà en la sede un dels trossos.

Sede

   Tornem a obrir la sede per al partit del dijous RM-VCF. 
Sopar pagat per la penya, l'ocasio ho mereix, no per que torne el futbol (que trist es el futbol sense aficionats) sino per tornar a juntar-mos despres de tot lo que ha passat. Obrim la sede pero demanem cautela i responsabilitat. 




Mensage al Valencia C.F.
   Arias, Bossio i Tendillo en un gran gest, han estat cridant a les penyes per a preguntar-los com estaven passant este confinament. 
I res, com a nosatros no nos han cridat simplement dir-li al VCF que estem be, a pesar de que dos dels nostres penyers treballen en hospitals, afortunadament estem tots be. Ya no formem part de l'Agrupacio de penyes pero seguim sent una penya valencianista desde fa 25 anys, seguim volent al VCF, seguim sent abonats i accionistes i seguim en nostra activitat ya siga, organisant el bus PUÇOL-MESTALLA, desplaçaments, exposicions, etc. Aixina que res, estem be gràcies.


Bus Puçol-Mestalla


Ya hem tornat als abonats del bus els diners dels partits que no s'han pogut jugar. Enguany ha segut un exit i esperem tornar lo mes promte que se puga. Anirem informant.




Pancartes a Mestalla

       Bona proposta de la Penya de Campanar de posar pancartes en Mestalla per a donar-li colorit. Lo que començá en una bona idea va acabar (i es una opinió personal) en una "chapuza" . Vaig llegir per ahí que "Van a faltar las que siempre están y estarán las que no están nunca", es a dir pancartes com la nostra o la de la Sud que están cada partit en Mestalla ara no estaben. No cal dir per que.
    La qüestio es que hi ha maneres de colocar pancartes be i tambe se pot fer lo que feren, que es tirar-les per damunt de les cadires i AU. Hi ha colectius i penyes que porten anys animant, tifant, fent pancartes i demes que si hagueren contat en ells la cosa haguera canviat pero............
    I ara se queixen a la lliga de que no se veïen 🙈




About Author Mohamed Abu 'l-Gharaniq

when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries.

Start typing and press Enter to search