PUÇOL VCF I PROU

PEPE CLARAMUNT

DE TOT UN POC

 DE TOT UN POC




   Regals.
   Ya tenim els regals d'esta temporada per als penyistes. Una tassa i com no, una mascareta. Mai nos haguérem imaginat fer mascaretes com a regal pero la situació és la que és. Quan pugam les repartirem.
   Com sempre bon treball de   SoloFanaticos 

                                               
               
       

   Es troba a faltar el compartir els partits del VCF en la sèu, per no parlar d'acodir a Mestalla, esperem pronte tornar a la normalitat pero fins a llavors dir que la penya contínua funcionant. Ya tenim tots les accions censades en "Llibertat VCF" pero cal seguir buscant accionistes que estiguen disposts a censar, ya sabeu que nos oferim a gestionar el procés.
   Des de la penya volem agrair a "Llibertat VCF" el gran treball que estan fent, moltes hores de treball desinteressat pel be del VCF. Per això la penya ha decidit apart de mostrar-los el nostre respal fer una donació per a ajudar a sufragar les despeses que els supon fer totes les gestions.



   Loteria.
   Com sabeu no fem loteria per al nadal pero lo que si anem a fer es jugar 50 euros de loteria de la SUD.  

      Banderes.
   Incorporem dos noves banderes per aumentar el material de la penya.
                                                      





   








Nous llibres
  En els últims temps estan apareixent molts i bons llibres de la història del VCF. En pocs dies han aparegut tres nous llibres que recomanem i que poden ser una bona opció per a regalar en estes dates.
  

Bronco y copero II      Paco Lloret



En 2017, Àrbena publicó la primera entrega de BRONCO Y COPERO en la que se incluía una amplia selección de los reportajes que, cada sábado, desde septiembre de 2014, Paco Lloret publica en el diario Las Provincias, bajo el título de “El túnel del tiempo”. Aquel primer volumen, que vio la luz en el otoño de 2017, gozó de una magnífica acogida entre los lectores que agotaron con rapidez la primera edición de la obra.Este segundo volumen recoge, a modo de continuación, los textos publicados en el diario decano después de la aparición del primero. De nuevo, el autor ha optado por un criterio selectivo. No están todos, pero sí se han elegido los que se consideran más relevantes. Cuando el libro estaba a punto de su impresión, se ha decidido añadir de forma excepcional un texto que no estaba previsto, en homenaje a la figura del desaparecido Bernardo España, “Españeta”, fallecido el pasado 14 de octubre. En esta segunda entrega los temas están ordenados en función de su contenido. Se incluyen una serie de singulares documentos gráficos, algunos inéditos en Valencia, que pertenecen al archivo de Bernat Navarro Porter, amigo personal del autor. La portada del libro recoge aquella lona desplegada por la afición en los prolegómenos de la final de la Copa del Rey disputada en Sevilla el 25 de mayo de 2019. Una imagen, captada por Jesús Signes, fotógrafo de Las Provincias, que resume la dimensión de una entidad que vivió en aquellos días inolvidables, momentos de felicidad. La fuerza imparable del valencianismo quedó puesta de manifiesto con una exhibición arrolladora.

El Niño De Di Stèfano     Paco Gisbert


Hoy se pone a la venta, a través de Amazon, 'El niño de Di Stéfano', un libro de realidad ficcionada ambientado en la Liga 70-71, que logró el Valencia dirigido por Alfredo Di Stéfano y de la que se conmemoran 50 años esta temporada. El libro está escrito por el periodista Paco Gisbert, colaborador de Plazadeportiva.com y autor asimismo de otras obras de referencia de la literatura futbolística, entre ellas los dos libros oficiales del centenario del Valencia.

Gisbert, sin embargo, insiste en que el suyo “no es solo un libro de fútbol, sino un libro sobre la Valencia de los años 70, el aprendizaje en la infancia, la figura paterna, las pasiones infantiles y la realidad y los sueños”. El libro narra un año en la vida de un niño de ocho años en el que la Liga 70-71 funciona como pauta vital de su comportamiento y sus acciones.

Con prólogo de Rafa Lahuerta, 'El niño de Di Stéfano' está disponible solo en la web de Amazon, tanto en versión física como en eBook.

En El Banquillo. Sergi Calvo, Franz Kelle i Pascual Calabuig


Editorial Vitanea ha presentat la seua última novetat, 'El València CF en la banqueta. 60 entrenadors de llegenda',
 una recopilació de relats sobre cadascun dels tècnics que han entrenat l'equip de la rata penada al llarg de 101 anys d'història. Sens dubte, una original aportació a la literatura de temàtica valencianista que arriba de la mà de Sergi Calvo, Franz Kelle i el redactor de 'Superdeporte' Pascual Calabuig.

Els 60 relats bussegen en la història del club, encara que des d'una perspectiva literària i intimista que traspassa dates, dades o moments puntuals per a radiografiar la personalitat dels seixanta entrenadors que van passar tancant una etapa per la banqueta de Mestalla. Des del precursor Anton Fivbér, en els anys 20 del segle XX, a Albert Celades, destituït a la fi de la passada temporada, poc després de la volta del futbol després de la quarantena provocada per la pandèmia del coronavirus. Per descomptat, passant per tots els altres. Els històrics Encinas, Cubells, Quincoces, Món, Vaig donar Stefáno, Ranieri, Cúper, Benítez o Marcelino, l'últim a fer campió al València tallant, amb la Copa del centenari, una sequera d'11 anys.

Precisament, el tècnic asturià oferix un extra de distinció amb el pròleg d'este llibre de 476 pàgines, amanides amb imatges significatives i el currículum dels entrenadors, que fan encara més fluïda la lectura. «No hi ha millor obra que la que, a més de bona, és completa. Això és precisament el que han aconseguit els autors de la qual vostés tenen en les seues mans. El gran encert d'este llibre és la sensibilitat amb la qual humanitza la història de cadascun dels entrenadors», redacta Marcelino.

El campió de la Copa en 2019 recorda que «sempre prevaldrà» el «honor d'haver format part de la història del club i ser un dels afortunats que van entrenar el València Club de Futbol». «A més de l'orgull inesborrable en el meu cor d'haver sigut el tècnic en una fita tan especial com va ser el Centenari», afig l'home que va deixar dos anys consecutius al conjunt blanquinegre en la Lliga de Campions.

Quant als escriptors, el periodista Pascu Calabuig, compartix relats amb Sergi Calvo i Franz Kelle. Sergi és professor d'Història i Art, músic i membre actiu de reconeguts col·lectius valencianistes com 'Últimes Vesprades' i 'Café Mestalla'. De fet, va donar mostres ja de la seua especial sensibilitat per a escriure la seua anterior obra, 'Els 100 del centenari'. Franz, per la seua part, conjumina també una exquisida qualitat literària amb la passió valencianista. Membre fundador del grup 'Generació Bibliocafé', col·lecciona premis gràcies a la seua extraordinària habilitat per als relats breus. Els tres autors es complementen en una narració conjunta des de la llibertat d'estils diferents.


Llevo mucho tiempo preguntándome como podría ayudar a luchar contra la desilusión y el desapego que veo entre los aficionados más jóvenes ( mi hijo también es valencianista).

He decidido dibujar la historia de un momento brillante del VCF con mis recuerdos de infancia. Eso se lo debo a mi hijo por su ilusión.


En estos momentos es importante no perder la memoria para poder contar, a quienes no lo vivieron, los buenos momentos del pasado, las anécdotas y los títulos.

Porque es cierto que un club de futbol, más que una cuenta de resultados, es una "cuenta" de emociones, de sentimientos y de recuerdos.

Son esos recuerdos, que no se pueden vender ni comprar y que ,como la tierra, se heredan, los que pasan de generación en generación de forma natural. Los que coesionan un sentimiento. Un sentimiento al que estamos todos unidos por un hilo invisible.

Abuelos, padres, hijos, nietos, hombre y mujeres ...una sociedad entera alrededor de un club de futbol: el Valencia CF. Nadie puede comprarnos eso.

Este es un cómic para recordar a quienes lo vivieron, y a los que no, uno de los mejores momentos de la historia del Valencia CF. Con humor y pasión a partes iguales. Un buen regalo para recuperar la Historia del club en está Navidad. También para rendir honores a una de las leyendas del VCF: Mario Alberto Kempes. Yo vi jugar a Kempes.



About Author Mohamed Abu 'l-Gharaniq

when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries.

Start typing and press Enter to search