PUÇOL VCF I PROU

PEPE CLARAMUNT

BUS-PUÇOL-MESTALLA

 BUS-PUÇOL-MESTALLA


   Una volta que s'ha anunciat de manera oficial el regrés als estadis del 100% d'aforament, anem a intentar tornar a posar en marcha el servici de bus per a acodir a Mestalla des de Puçol.
   El primer pas és saber quanta gent estaria disposta a traure's el Bono-Bus per als 15 partits de lliga que falten per jugar-se en Mestalla.
   El servici de l'autobús està organisat per la Penya Valencianista Puçol pero ho pot utilisar qualsevol aficionat que vullga.
   Com sabreu intentem ajustar el preu al màxim per a que resulte econòmic per als aficionats. En la penya no busquem obtindre beneficis d'este servici, pero quanta mes gent s'apunte millor preu tindrà el Bono. Per a tots aquells que no vullguen traure's el Bono pero si utilisar-ho ocasionalment també podran fer-ho.
   Evidentment el Bono té les seues ventages:
   1º Mes econòmic que els viages solts.
   2º Sempre tindràs la plaça reservada.
   3º Pots cedir la plaça a qui vuigues.
   4º Possibles descontes.

   Com ya hem comentat depenent del número d'aficionats que s'apunten ajustarém el preu, per lo que encara no podem assegurar quant va a costar el Bono, encara que estaria entre 75-100 euros per a lo que queda de competició.
   Aixina que des de la penya convidem a tots a que compartixquen esta informació en tots aquells aficionats que creguen que els pot interessar. 



PER A EL QUI VUIGA APUNTAR-SE A LA PENYA....
COMENÇA L'ANY PENYER

   El passat dissabte vàrem tindre el primer dinar-reunió. Per fi despuix de tant temps vàrem poder fer un dinar en condicions en el Bar Novella. Com sempre nos varen tractar de maravella.
     Ací vos deixe un resum de lo que es va parlar en la reunió:

1º-  Repás als conters de la penya.
2º-  Es manté el preu de la quota anual que és de 50 euros, a pagar al llarc del mes d'octubre i s'acorda que tots els menors de 20 anys paguen una quota de 20 euros.
3º-   S'acorda fer una sudadera-jaqueta per a tots els socis.
4º-   Anem a intentar fer l'acte d'homenage a la lliga del 71 i en especial als germans Claramunt abans que acabe l'any.
5º-   Reprenem l'activitat en la sede. Qualsevol proposta es benvinguda.
6º-   Si no pasa res repetirem el desplaçament a Mallorca.



About Author Mohamed Abu 'l-Gharaniq

when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries.

Start typing and press Enter to search