PUÇOL VCF I PROU

PEPE CLARAMUNT

LA HUELLA DE KEMPES EN ESPAÑA

   Ahir (dimarts 24) per la nit en el programa DEPORTES A TOPE que dirigix el gran periodista Paco Lloret, feren el documental "La huella de Kempes en España", documental que analitza el pas del jugador argentí Mario Kempes per el futbol espanyol, desde que va arrivar a Valencia en 1976 fins que s'en va anar en la década dels huitanta després d'haver jugat en l'hercules d'Alacant.
  El documental, esta elaborat per la cadena nord-americana ESPN, de la que Mario Kempes és actual comentarista. Al llarg de quasi una hora, el documental repassa la trajectòria de Mario Kempes, campeo del Món i màxim golejador en el Mundial Argentina,78 ab testimonis de companys i rivals com Ricardo Arias, Jorge Valdano, Darío Felman, Quique Wolff o Pepe Cerveró. El documental, que ja va ser emés als Estats Units i en alguns països de Sud-amèrica, s'estrena ara a Espanya en TV del Mediterrani, ja que redactors d'esta cadena van col·laborar a l'hora de proporcionar dades per a la seua elaboració.
 Es un documental estraordinari i molt emotiu, fins el mateix Paco Lloret li cosatava parlar de l'emociò.

  Gracies a tot l'equip del programa en especial a Paco Lloret per oferirmos eixa joia que deuria ser obligaciò de vore per a qualsevol valencianiste.


About Author Mohamed Abu 'l-Gharaniq

when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries.

Start typing and press Enter to search