PUÇOL VCF I PROU

PEPE CLARAMUNT

Desplaçament Valladolid 11-11-2012



   El divendres per lo matí eixirem cap a Ávila Eva y yo seguint una costum de fer un desplaçament “turístic-futboler”. Com es podeu imaginar es tracta de planificar en temps un fi de setmana a d’alguna zona o ciutat que vuiguam conéixer i per supost que el VCF jugue per alli.    Com que Ávila no te equip en primera esta era l’ocasio. Li dedicarem la vesprá del divendres i el matí del dissabte a gaudir d'esta bonica ciutat i abans de anar cap a Valladolid varem donar compte de la seua gastronomia ab un bon chulletó que entre tant de bocata no veges com sentá. A la vesprá varem anar a Valladolid i ens pategarem la ciutat que tampoc coneixíem. Ja al matí ens ajuntarem en José G. i Jesús, estos dos germans són uns craks. El dissabte varen anar a Barraques a vore torejar al seu cosí  i a la vesprá se'n varen anar a Valladolid mà a mà. Ens ferem un xocolate ab xurros per agarrar força i calfar el cos (3Cº i sensació tèrmica de -2Cº) i ens varem anar a l'estadi. Varem vore els jugadors del VCF abaixar de l'autobús, després solucionarem uns problemetes en les entraes i pegarem una volta per fora per fer-se unes fotos.

   Quan vas fora a vore al VCF et dónes compte de com és de gran este club i del que pot arribar a moure esta afició. Gent que acudix d'atres llocs, penyes de fora, etc. Varem conéixer a una parella d'allò més curiosa. Ell va nàixer ací a València però prompte es tingue que anar a viure a Venezuela i allí va conéixer a la que hui és la seua dona. Lo curiós és que ella tamé és de València però la València de Venezuela i els dos són del VCF. De fet en el viatge de nóvios ell va decidir portar-la a València a conéixer la seua ciutat natal i com no, a vore un partit del VCF. Ara per treball viuen els dos a Portugal i es van desplaçar a Valladolid a vore el partit.

    Entrarem a l'estadi. El José Zorrilla és un bon estadi. La zona de l'afició visitant està en la grada superior i com quasi tot el camp coberta. Pengarem les pancartes ficant algun contrapés improvisat i ab la col·laboració d'un dels de seguretat i ens varem fer algunes fotos. En total hi hauria uns 200 aficionats del VCF. Presència d'unes quantes penyes com la Lleó, Titaguas, etc i per descomptat la CN. Els de CN van entrar 5 minuts abans de començar el partit. Algunes mirades cap a la pancarta de la SUD però res. Ens unirem a ells per animar, la resta d'aficionats del VCF es van quedar en els seus seients encara que a vegades s'agarraven als càntics. Es va animar molt però ab els defectes de sempre, càntics seguits l'un darrere de l'atre com si tingueren pressa pero be. Els de Komando Pucela varen fer un tifo desplegant un banderó i banderes en dos pals, van animar prou però la resta del camp només se'ls va unir a partir del penal. Al final els jugadors del VCF es van acostar a saludar-nos. I per traure algo positiu de l'horari matutí a les 20:30 ja estàvem a casa.

Juan-Puçol

About Author Mohamed Abu 'l-Gharaniq

when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries.

Start typing and press Enter to search