PUÇOL VCF I PROU

PEPE CLARAMUNT

Ultimes Vesprades A Mestalla

   El proper dimecres 12 de desembre a les 19'00h a l'Aula Cultural d’El Corte Inglés (edifici de Colón) tindrà lloc la presentació del llibre Últimes vesprades a Mestalla, on es recullen una selecció de 89 textos (un per cada any que té Mestalla) extrets del nostre blog. A la presentació intervindran, entre altres, l’ex president Jaume Ortí i el periodista Paco Lloret.
   La finalitat del llibre és donar difusió i recaptar fons per a la causa d’Elvira Roda Llorca, la “chica burbuja”, jove valenciana néta de José Llorca, un dels fundadors del València FC, i afectada per la síndrome de la Sensibilitat Química Múltiple.
   El llibre compta amb un pròleg a càrrec de Rafa Benítez i un epíleg escrit per Mario Kempes i la seua impressió ha estat possible gràcies al València CF i la seua Fundació, que s’han fet càrrec del cost econòmic del llibre, i de l'editorial Carena, que ha editat el llibre de manera totalment altruista.
 
Des d'Últimes Vesprades a Mestalla demanem els nostres lectors col·laboració per millorar la difícil situació en què es troba Elvira Roda, valenciana afectada de Sensibilitat Química Múltiple (SQM).

Ella i la seua família, a més de les dificultats pròpies de la malaltia, han d'afrontar esta circumstància sense cap suport per part de les administracions públiques, en una lluita que s'allarga ja molts anys, amb les conseqüències anímiques i econòmiques que allò implica.

La relació d'amistat que unix alguns dels integrants d'Últimes Vesprades a Mestalla amb la seua família ens mou a demanar-vos que, en la mesura de les vostres possibilitats, col·laboreu en esta causa.

Podeu fer-ho fent click a la imatge i a
www.elviraroda.org on podeu trobar més informació.

Moltes gràcies.

About Author Mohamed Abu 'l-Gharaniq

when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries.

Start typing and press Enter to search