PUÇOL VCF I PROU

PEPE CLARAMUNT

Reunió 22-Juliol-2013

Reunió 22-Juliol-2013

   En la reunió de hui hem parlat de alguns asunts de cara a la temporá que esta apunt de començar.
   Després de repasar el estat dels conters de la penya hem informat que anem a cambiar la llibreta de banc debut a les abusives comisions que esta cobrant Ruralcaixa. El nou comte será en la Caixa Popular, açi a banda de que no mos cobren comisions obrin tots els dies per la vesprá. Cuant tingam tots els tramits fets ya vos informarem del nou numero de comter per que ingreseu els diners de la cuota que continuará siguent de 30 euros anuals.

   Tame informen que la penya disposa de 15 entraes per al partit de presentació-Trofeu Taronja que es jugará el disapte 10 d'agost. Les entraes son debaes per als penyers, qui vuiga anar que ho diga.


 
   Tame hem entregat els dos tickets que li corresponen a la penya per a la XIX Convenció de Penyes Valencianistes que será en la Sala Rex Natura d'Alzira este disapte 27. Enguany ens representaran José y Jesus Novella. Ya mos contareu!

   Hem quedat en anar tots junts este disapte a vore el partit inagural de la "Guinness International Champions Cup"  VCF-AC Milán. Partit inedit a Mestalla, si algu s'apunta que ho diga.

Salut y AMUNTTTTTTT!!!!!!!!


About Author Mohamed Abu 'l-Gharaniq

when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries.

Start typing and press Enter to search