PUÇOL VCF I PROU

PEPE CLARAMUNT

Reunió-Sopar 15/09/2013


 
   El dumenge 15 ferem el primer sopar-penyer de la temporá. A destacar el picoteo que mos feu Ramón. Un bon sopar en bona companyia i que el VCF s'encarrega de llançar-ho a perdre. Paciència.....

   Parlarem de algunes cosetes com per exemple que si no pasa res el dimecres ya tindrem el nou número de conter, només el tingam vos el farem arrivar perque feu l'ingrés de la cuota. Debut al retràs que portem vos demanem que feu l'ingrés promte.

   Tame decidirem que tots els chiquets que vuiguen formar part de la penya deuran de pagar una cuota de 5 euros anuals, sempre que siguen menors de 16 anys.

   Com sabreu el pasat dumenge 01 de Setembre (VCF-FCB) els chiquets que estaben apuntats en la llista de espera, aixiren per fer-se la foto en els jugadors. Puix be, anem a tornar a fer una nova inscripció, aixina que tots aquells que vuiguen apuntar a algun chiquet o chiqueta ya siga fill, nebot, amic etc, que ho diguen.
Vinga!


About Author Mohamed Abu 'l-Gharaniq

when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries.

Start typing and press Enter to search