PUÇOL VCF I PROU

PEPE CLARAMUNT

Desplaçament a Granada 07/12/2014


   Estem esperant noves cròniquesdel desplaçament pero pareix que costa una miqueta, aixina que mentres vos posem les de Ramón i Juan.

Crònica de Ramón.
  No es pot resumir millor i de manera mes sencilla i rapida este viatge. Molt bo Ramón..

"Puedo entender que tiren ultras al rio, puedo entender que nos tangue un taxista cabrón, puedo entender que cualquier cosa la llamen paella, puedo entender que en un viaje así nos perdamos, puedo entender que vayamos a Granada campo a través, puedo entender que hagamos las rotondas al revés "dos veces", puedo entender que nos paremos a fumar encima de seis depósitos de gasolina, puedo entender que le hablemos en valenciano a los granadinos, puedo entender que me pidan 45 euros por unos guantes de lana, puedo entender que el naquerano ronque......
Pero no entenderé nunca porque le ponen limón a los platos combinados........".


Crònica de Juan.

   El passat 7 de Desembre la Penya Valencianista Puçol organitzá el desplaçament mes nombrós fins ara sense contar finals, clar. Once menbres de la penya;  Parreta, Ono, Javier, Bayarri, Naquerano, Jesus, Jose G, Ramón, Jaume, Eva, Juan i el Astur eixirem a les 7 del matí camí a Granada aon el VCF jugava a les 21.00 en el estadi de Los Cármenes. A destacar el debut en un desplaçament de Javier  Jaume i Astur.  Alquilárem dos furgones i ferem nit en un motel que no estaba mal del tot.
El viatge d’aná sigue memorable, nomes pugarem a les furgones traguet de cassalla i la primera rotonda l’agarrarem al revés. Ya en la carretera seguirem les instruccions del Naquerano que es coneixía un “atajo”  que segons ell estalviariem temps i diners en gas-oil. El resultat fon que tardarem tres cuarts d’hora mes i gastarem uns 20 euros mes que al tornar (esta vegá per autovía). Pero gracies al “atajo” poguerem coneixer pobles que no sabiem que existien, poguerem disfrutar de la mija marató de Cieza (dos vegaes) aon amablement la benemérita mos desvia i gaudirem del interior del poble, dels seus carrers estrets, dels seus semafors i cuant per fi podem eixir del poble una vegá mes la benemérita mos torná a desviar.  Esta vegá poguerem recrearse de les vistes de un sistema muntanyos que tampoc coneixiem pero que per lo estreta de la carretera i per la cantitat de curves deu de ser paregut als pics d’Europa. Aixo si, riures no poguerem riures mes. Frase de Bayarri: 

 (--Ay els ignorants que van per l’autovia, si saberen la volta que están pegant….)

   Per fi arribarem a Granada (que ya es podien vore les muntanyes nevaes i feia prou de fret) i despres de deixar trastos i furgones en el motel anarem a dinar i vore la ciutat. Dinarem en un bar i mentres esperabem fora a que mos montaren la taula i sabent que érem valencians  sels va ocorrer trauremos de tapa uns platerets de paella. Mes roin no podía estar, menys mal que despres el dinar estigue be i barato. En el dinar va sorgir un debat deixos profunds i trascendentals per a la vida “Perqué posen llima en els plats combinats?”, ahí ho deixe.
Com es feu un poc tart, pegarem un paseget pel centre de la ciutat i ens vam anar poc a poc cap a l’estadi. Estiguerem per els bar del voltant del camp, bones tapes i barates pero per damunt de tot cal resaltar el bon ambient en la gent d’alli, aixina dona gust viatgar. Alguns entraren al camp un poc perjudicats.

Dins de l’estadi uns 1000 seguidors valencianistes en un cantó del camp, els cuatre cantons son de grades supletories pero a banda d’aixo el camp esta prou be. Pressencia de moltes penyes valencianistes per supost tame de CN10 i tame gent no habitual que aprofitá per fer turisme. Mosatros es juntarem en els amics de la SUD i ferem un bon grup que inclos ferem cantar a tota la grada alguna vegá, la CN era la que en general dirigía els cantics al ritme de una canço per minut. Bona animació per part de l’afició del Granada que guiats per un dels fondos doná bon ambient al camp. El equip no feu un bon partit pero aixina i tot poguerem celebrar un gol, verem el primer de Negredo i apunt estiguerem de endurse els tres punts. Aixo si; feia un fret de por, alguns que no anaben masa preparats ho passaren mal, eh Ramón, com tens els peuets? Jajaja. 

   Després del partit soparem en un baret prop de l’estadi i s’hen anarem cap al motel, en el carrer no es podía estar del fret que feia. Al endema despres d’un bon desdijuni en el bar (ya que el que habiem comprat per desdijunar alguns se els oblida….) manprenguerem el viatge de torná esta vegá si per autovía. A banda de que pararem en una gasolinera i sense donar-nos comte estabem fumant damunt dels deposits de gasolina, el viatge de torná tot be.

   Gran desplaçament aon lo millor sigue lo be que s’ho pasarem, molt grans tots. Menció especial per a Javier que es porta com un home, a Eva per la seua valentía i al Astur per la seua aportació al grup “Vamos Oviedo”

Coses a millorar:

-No fer cas al Naquerano (eixirá mes barato comprar un GPS).
-Prohibit a Parreta anar de copiloto (o tindreu que escoltar a el Puma, Rocio Jurado etc) o de piloto, soles dura 100 Km.
-Qui vuiga lotería que la compre en Puçol ( ya no se quins ni cuants decims hem jugat a mitjes)
-No demanar Paella fora de Valencia.
-No fiqueu llima als plats combinats.
-No podem anar a Granada i no vore la Alhambra.
-La casalla i les rotondes no son compatibles.
-A ser posible no fumar damunt dels deposits de gasolina.
-Hia que respetar als majors en la grada, eh Eva jajajaja.
- A un Carbayon aferrim no se li pot preguntar ¿En que categoría juega el Oviedo? Jajajaja, con cariño Astur….

Un plaer. Desitjant que vinga el proxim.....AMUNTTTT



About Author Mohamed Abu 'l-Gharaniq

when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries.

Start typing and press Enter to search