PUÇOL VCF I PROU

PEPE CLARAMUNT

CRÒNICA D'UNA GRAN FINAL

 CRÒNICA D'UNA GRAN FINAL


   Tres anys despres tornem a Sevilla a una final. Decidirem repetir lo del 2019. Autobús des de Puçol, eixida a la mateixa hora, concentració en el Novella, bocates, beguda, pólvora, etc. Preparatius a tope com sabem fer en esta penya. 

Anava a resultar difícil fer siesta en Sevilla


   Molta demanda de places per al bus, la veritat és que no nos ho esperàvem, els dies previs varen ser una miqueta caòtics per a acoplar a tot lo món. Possiblement si haguérem fet publicitat s'hagueren omplit dos autobusos, pero al final mes o menys varen vindre tots els que varen voler. A part dels de la penya s'apuntaren mes gent de Puçol, pero també varen vindre aficionats de Moncada, Massamagrell i gran representació de El Puig en 10 aficionats. Aprofite este post per a agrair a Tavi que es va encarregar de gestionar tot lo referent a la gent de El Puig i per la seua aportació de cerveses per al viage. Aixina dona gust.

   Per supost des de la Penya Valencianista Puçol, volem agrair una volta mes a Vicente i Vicen del Bar Novella, pel seu esforç i predisposició. Té molt de merit tindre preparats casi 90 entrepans a les 05:30 del matí. Molt grans. 👏👏👏

   Gràcies a la vergonyosa gestió de les entrades del fill d'una Gran P... de Anil, hem tingut algunes baixes importants respecte a l'última, Naquerano, Jesús, Jaume, Dobló, Mar i Izan que evidenment es varen notar. Per contra hem tingut dos altes, José Gabriel i Guillermo que també es varen notar, pero positivament, clar.
   Eixirem a les 06:00 del matí des de l'ambulatori i a les 06:01 vàrem tindre que fer la primera parada. Nos havíem deixat a dos membres de la penya. No hi ha mes comentaris al respecte. 😱😱🙏
   Incident a banda el viage sense mes contratemps, parada per a almorzar, test de calitat de la pólvora, cazalles, cubates, càntics, en fi, un viage divertit i entretingut.







   Una volta en Sevilla cada u va elegir la seua marcha, nosatres vàrem anar a menjar a un bar del barri de Sant Jerónimo a on nos vàrem donar un homenage culinari i al mateix temps que reponíem energia esperàvem a que deixara de ploure. Sobre les 18:00 acodirem a les afores de l'estadi a la festa valencianista. 


   


    Ahí és a on Bayarri va prendre la iniciativa i va escomençar a soltar tota la seua bateria pirotècnica. La gent alucinaba en la magnitut de les explosions, en un moment es va crear una gran expectació cada volta que apareixia i la gent s'apartava per a lo que venia, per acabar, la traca terremoto, brutal. Tot això va desembocar en càntics i festa, soles Bayarri és capaç de moure a les masses aixina.








   Ya dins l'estadi l'ambient va ser increible. Porte 9 finals i crec que despres de la del 95, esta ha segut la final en la que mes s'ha animat. Com ya vaig comentar en el post anterior, el comportament de l'afició ha segut de matricula d'honor.  Els de la Penya estavem repartits en varis grups, Bayarri en un lloc, Pancha i Miquel en un atre,  David, Guillermo, Ono, Esther i Angels en les primeres files darrere de la porteria, Jose G., Xavi, els Marsagues, Eva i Juan en l'ultima fila, en un lloc ideal, teniem molt de lloc per a menejar-se i a mes poguerem vore la final de peu, com a mosatros mos agrada. 

    Es llamentable que se juguen finals en eixe camp, ni es un estadi de futbol, ni està be ubicat, ni te'ls servicis necessaris al voltant per a un aconteciment aixina. Per posar un eixemple, a on estavem mosatros se varen vendre entrades d'una fila sancera que no existia. Tan bonica que es esta competicio i lo poc que la cuiden.  En fi.
      Un gran final, pero no pogue ser completa, una llastima, pero crec que hi ha que sentir-se orgullosos tant de l'equip com de l'aficio, ho donarem tot. A l'any que ve repetim. Gayà en te que alçar una.
AMUNT SEMPRE

   Crec que es just reconeixer el treball als organisadors de la final, tant a Jose Novella i David en el tema entrades com a Ono, Bayarri, Carlos Eva i Juan en tota la logística.


CAPITUL EXTRA:    BAYARRI
  
   Tots conegueu a Bayarri, sempre dispost per a la festa i el primer per a treballar, pero volía aprofitar este post per a donar a coneixer algunes facetes que pot ser son un poc desconegudes per a molta gent.
   




Va ser l'unic que pensà en agarrar material de primers auxilis per si algu ho necessitava en el viage.

   Ell mateix s'encarregava de repartir a qui ho necesitava.



   

   




 Açi el podem vore cuidant i preocupan-se pels que estaven dormint.











També es va preocupar de fer un control de calitat de la pólvora abans de aplegar a Sevilla. Per seguretat mes que res.


 
També te la capacitat de fer dos coses a la vegada. Com podeu vore, al mateix temps que posa per a la foto ya esta preparant lo següent, que serà?




  

Com ya he comentat, sempre preocupat per la seguretat de tots, en el seguent video es pot vore com es va asegurar de que el pont estava en condicions abans de que el creuarem.


   Ensenyant a la joventut com hi ha que aclarir els arbres.


   Sembla ser que en els urinaris de fora del camp, havia algun problema en els desaigues, puix no va dubtar ni un moment en anar a donar solucions.


   Ya per ultim hi ha que destacar, que en totes estes actituts mai li falta el somriure. 
El P...  AMO 




   











About Author Mohamed Abu 'l-Gharaniq

when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries.

Start typing and press Enter to search