PUÇOL VCF I PROU

PEPE CLARAMUNT

DIA PENYER, CULTURA DE CLUB

 DIA PENYER, CULTURA DE CLUB

   Este dumenge aprofitarem per a passar un dia de convivència, valencianisme i fer una miqueta de cultura de club que conforme estan les coses ara és casi necessari. Al mateix temps que gaudirem d'un dia de germanor, rendirem el nostre chicotet homenage al gran e inoblidable Don Vicente Peris, al colectiu UVAM i a tots aquells que han contribuït a recuperar o mantindre viva l'història del club.

11:00.- Mos verem en l'estació de Puçol per a agarrar el tren cap a la capital. Moments de tenssió per vore si Esther sería capaç d'anar a casa a per el passe que a d'algú se li havia oblidat (pasas que cosan) i tornar al mateix temps que aplegava el tren. Impressionant la carrera que finalisà en aplaudiments.

12:00.-  Primera parada en el carrer de les Ànimes per vore la casa a on va nàixer Don Vicente Peris Lozar, sense dubte el millor gerent de l'història del VCF, i a on el colectiu UVAM va colocar una placa en homenage al gerent que va perdre la vida en Mestalla en 1972.


Va ser un verdader honor per a tots nosatres que Merchina Peris, la pròpia filla nos atenguera un dumenge de matí i nos contara detalls i anècdotes que sense dubte nos ajuden a comprendre molt mes, l'autentica dimensió de lo que va supondre la seua aportació al club d'este gran home.
Ademes, Merchina nos va contar una cosa que nos va sorprendre a tots. Vicente Peris va ser  nomenat president d'honor i a perpetuidad del UD Puzol. Intentarem averiguar alguna cosa mes sobre el tema.
Muchísimas gracias Merchina.

12:30.- Visita i la pertinent foto al KM 0 del Valencia CF. Enclavament exacte del Bar Torino a on es varen reunir els Gonzalo Medina, Augusto Milego, Juliol Gascó, Andrés Bonilla, Pascual Gascó i Fernando Marzal per a un 1 de març de 1919, fundar el Valencia CF.


13:00.- Visita al bar Casa Mundo i primera cerveseta del dia en un clàssic en Valéncia. Bar fundat en 1953 pel propi jugador i la seua dòna, ara regentat pels seus hereus i que manté el sabor tradicional i una decoració tematizada sobre el gran golejador valencianiste. Mundo (membre de la davantera elèctrica), és i serà el màxim golejador de l'història del VCF, 269 gols en 285 partits, ahí queda això. 


14:00.- Dinar en "Casa Mundo gastroesport", nou local dels mateixos amos en temàtica deportiva i en una carta tradicional i vanguardista al mateix temps, molt recomanable. Cuidadin en les braves que són valentes de veres 😀



15:30.- De camí al temple, visita al lloc a on va estar el primer camp del Valencia CF, Camp d'Algirós. A on (qui anava a ser si no) el colectiu UVAM va colocar una placa commemorativa.


16:00.- Entrada a Mestalla per vore una nova victoria valencianista. Un gran dia i un bon grup, diferents generacions compartit una passió. AMUNT 



About Author Mohamed Abu 'l-Gharaniq

when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries.

Start typing and press Enter to search