PUÇOL VCF I PROU

PEPE CLARAMUNT

Viatge a Brujas


  Ací estem en l'estadi Jan Breydel de Brujas la representació de puçol, Champet-Eva i Eva-Juan, un estadi algo vell però en totes les grades cobertes. Uns 250 seguidors del València en la grada, presència d'unes quantes penyes incloent “Gol Gran", però el que més em cridá l'atenció és que hi havia seguidors valencianistes estrangers.      Ni fret ni calor, 0 graus mes o menys, per fora de l'estadi hi havia muntons de gel que havien llevat del camp unes hores abans, el terreny de joc en pèssimes condiccions. L'Afició del Brujas que omplia l'estadi van animar moltíssim, gran part de les grades són de peu, al final van celebrar la victòria com si hagueren guanyat una final, els jugadors van donar la volta sencera a l'estadi saludant a la seua afició, tot al contrari que els del València que van eixir tan cabrejats del camp que ni tan sols van vindre a saludar-nos. Mosatros animarem prou i els seguidors del Brujas es van ficar un poc ab mosatros, però sense cap problema.


Brujas és una ciutat encantadora, passejar pels seus carrers a peu o pels seus canals ab barca, és com retrocedir en el temps a l'edat mitjana, cases i palaus ab més de 500 anys perfectament conservats. El menjar típic són les clòtxines, el mes famós el xocolate (de mengar) i la cervesa tota una cultura, mes de 250 classes diferents, (no he pogut probarles totes).








Bo, un viatge inoblidable i molt recomanable.
Vinga!





"La estatua es del Valenciá "Lluis Vives" gran humaniste, filósofo i pedagogo."

About Author Mohamed Abu 'l-Gharaniq

when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries.

Start typing and press Enter to search