PUÇOL VCF I PROU

PEPE CLARAMUNT

REUNIÓ GENK-VCF


VCF-SUD
   El dissabte passat vam estar parlant ab la penya VCF-SUD, com sabeu enguany estarem ab ells. Ens van dir que per descomptat som ben rebuts i que tenim total llibertat tant per a integrar-nos en la seua penya com per a animar si volem. Ells paguen una quota de 40 euros anuals per a material, viatges, etc. El que vullga pagar la quota ens l'haurà de comunicar per a pagar-la tots junts. De totes maneres en la reunió parlarem de col·laborar ab la penya aportant algo de material o d'alguna atra forma.
    Des d'ací volem agrair a VCF-SUD la bona acollida que han tingut ab mosatros.
 ( Igualet que alguns atres ).

CHUBASQUERO-CORTAVIENTOS
   Una atra cosa que es va decidir en la reunió és que farem per a tots els membres de la penya impermeables. Per a això necessitem la col·laboració de tots. Tot aquells que puguen aportar informació sobre preus, models, botigues, etc, que ho comunique a la penya i entre tots decidirem la millor opció. Com més prompte millor.


BANDERA
   Hem encarregat una bandera nova que esperem inagurarla el pròxim dimecres en el partit contra el Barça. Si voleu que fem algo per a commemorar la inaguraciò, ja siga una barra lliure etc, esperem les vostres idees.

 STAMFORD BRIDGE
   S'esta menegant el tema per a anar a Stamford Bridge ja que el partit Chelsea-VCF coincidix ab el pont de la constitució (06/12/2011). Si algu esta interessat que ho diga per a poder preparar-ho en temps.


   Vos recorde que ací mateix en la web és el lloc idoni perquè comenteu qualsevol cosa, dubte suggeriment, etc.
Vinga!

About Author Mohamed Abu 'l-Gharaniq

when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries.

Start typing and press Enter to search