PUÇOL VCF I PROU

PEPE CLARAMUNT

PRIMER DESPLAÇAMENT 2011-12

VIATGE
   Bonic viatge el que hem fet a Gijón. Eixirem el Divendres i vam anar a Logroño (quins records), el dissabte al matí varem anar a Gijón, pasarem el dia allí i després del partit varem tornar a fer nit en Logroño. El Dumenge a casa, 1750 Km però ha merescut molt la pena.


                                                                                                         
                                                                   EL ESTADI
El Molinon és un estadi recentment remodelat i he de dir que m'ha impressionat. Té un aspecte molt modern per fora i molt bonic i funcional per dins, totes les grades cobertes.



                                                        LA NOSTRA AFICIÒ
   Uns 70 aficionats del València, presència de les penyes: PUÇOL, FANATICS, BURJASSOT, YOMUS i GOL GRAN, s'anima practicament tot el partit i va haver bon ambient. Els jugadors del València van vindre al nostre córner a celebrar el gol i a saludar-nos quan acaba el partit. Jordi Alba i Piatti ens van tirar les camisetes.
                                                LA AFICIÒ SPORTINGUISTA
     Molt bona relació entre les dós aficions, els Ultra Boys tenien una bandera del València en el seu fons. L'afició anima molt sobretot en la segona part a pesar que el seu equip perdia. Molts seguidors ab la camiseta del Sporting, la qual cosa li donava molt colorit a la grada.

About Author Mohamed Abu 'l-Gharaniq

when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries.

Start typing and press Enter to search