PUÇOL VCF I PROU

PEPE CLARAMUNT

STAMFORD BRIDGE



COM PAREIX QUE ALGUNS S'ESTAN ANIMANT A FER ESTE DESPLAÇAMENT, VOS FIQUE EL VIDEO DELS VIATGES DE LA PENYA PER EUROPA (PARIS, MILAN, FLORENCIA, MANCHESTER, GOTEBORG I MONACO) PER A VORE SI SE MOTIVA MES GENT.    COM DIU AARÓN  "DE PUÇOL CAP A LONDON."
Vinga!

 

   Anem a fer una petició d'entrades a l'agrupació de penyes per al partit del 06/12/2011 CHELSEA-VCF. Tots aquells que estiguen interesats en anar, que ho comuniquen lo mes promte que puguen.

El partit es jugara en el mític estadi STAMFORD BRIDGE de la ciutat de Londres, construít en 1877, este estadi arriba a tindre capacitat per a vora 100.000 persones. Al llarg de la seua història a patit diverses remodelacions, sent la mes recent en el 90 i que el va convertir en un estadi modern i en capacitat per a 41837 espectadors.

Tenim que fer una reunió promte. Propose fer la reunió el dia 15 coincidint ab el partit de Mallorca, pero vosatros direu si preferiu un atre dia.
Vinga!

About Author Mohamed Abu 'l-Gharaniq

when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries.

Start typing and press Enter to search