PUÇOL VCF I PROU

PEPE CLARAMUNT

RESUMEN REUNIÓ 19-10-2011

VCF-SUD:
   1º- Una de les coses que es va tractar va ser el de la col·laboració ab la penya. Quedarem que parlarem en ells per a vore que els pot fer falta i aportar material (banderes, pancartes, etc) que seria pagat del fons de la nostra penya.
   2º- VCF-SUD tenen una web on es pot vore tota l'activitat de la penya (que per cert, es molta) viatges, tifos, quedaes, festes, fanzines, etc. Tot aquell que vullga entrar a la web per a informarse o participar en ella deurà indicar-nos un nom i una contrasenya, ja que la web és d'accés restringit.

   3º- Este dissabte VCF-SUD organitza una festa a la què han convidat a les penyes La Gamba Che, Fanatics i a mosatros. Hi ha diverses activitats programades, partits de futbol, projecció de vídeos, sopar, etc. És una llàstima que no podem acudir per diversos motius.
  Des d'ací donem les gràcies a VCFSUD per la convidá, a vore si a la pròxima pot ser.

VIATGE A STAMFORD BRIDGE
    El viatge a Londres esta ja en marxa, hi haurà bona representació de la penya, Miguel (Dobló), Gaspar, Parreta, Aaron i alguns més. Si algú s'anima que es pose en contacte ab el Dobló (699350576) cuant més prompte millor.

 CHUBASQUEROS
     Segurament el dimecres que be quedarem en el bar per a vore el Saragossa-Valencia i provar-nos les talles. De totes maneres ja ho confirmarem.

LOTERIA NADAL
   Enguany farem només 25 paperetes per penyer. Intentarem que estiguen per al dimecres.

LLISTAT PER ELS XIQUETS
   Hem obert una llista perquè tot el que vullga apuntar a algun xiquet o xiqueta ja siga fill, nebot, amic, etc. per a fer-se una foto a l'eixida dels jugadors a Mestalla. La idea és que vagen tots el mateix dia. Hi han unes normes que tot el que estiga interessat ha de saber, les trobàreu en esta direcció:
http://www.penyesvalenciacf.com/descargas/descargas.html

SOPARS-REUNIONS-PARTITS
    Una atra de les coses que es va decidir és que quan fem reunions-partits en compte de pagar la totalitat del sopar la penya, cada penyer pagara 5 euros i la resta ho pagara la penya. Ab esta mesura al llarg de l'any farem mes sopars i es beneficiaran mes penyers.

Ja sabeu que per a qualsevol dubte, açi en la web.
Vinga i AMUNT SEMPRE


About Author Mohamed Abu 'l-Gharaniq

when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries.

Start typing and press Enter to search