PUÇOL VCF I PROU

PEPE CLARAMUNT

ASUNTS VARIATS

IMPERMEABLES

   El dissabte abans del partit del Getafe, quedarem per provar-nos les talles dels impermeables. Triarem color, que seran blau clarets i decidirem que portaran l'escut de la penya en la part de davant en xicotet a la esquerra, a un color en blanc.
   El que no quedá clar és si posàvem algo en la part de darrere, per la qual cosa donaré diverses propostes perquè decidiu.

   a) La primera proposta és portar algun  missatge, ací vos pose alguns, (No he trobat ninguna foto de la part de darrere del impermeable pero seu imagineu com quedaria +o-). Al que li agrade la idea però vullga proposar un atre missatge distint que ho diga. 
  
   b) Una atra proposta podia ser la de posar nom de cada u i numero.

   c) Y per supost l'atra i ultima proposta es la de no ficar res.

Per favor, esperem les vostres propostes però com més prompte millor, ja que anem a encarregar-les esta mateixa setmana.

                                                                                    



                     

     Agrair la col·laboració de Jesus Novella per encarregar-se dels impermeables, tota ajuda i col·laboració per al funcionament de la penya és ben rebuda.

QUEDAES PREPARTITS

   L'atre dia va sorgir la gran idea de quedar tots els partits una hora i mitja abans en el Bar del Camp de Futbol, ens prendrem algo i aixína aprofitarem per a agarrar menys cotxes. Pareix mentira que hàgem tardat tant de temps en pensar en algo aixína, però bo, mes val tart que mai.

Que vos pareix si fem una quedá el dia del Leverkusen?

DERBI LLEVANT-VCF

   Per al derbi del dissabte hi ha prepará una festa prepartit en la seu de l'Agrupació de Penyes, hi haurà paella i cervesa per 7 euros, després cubates a 3 euros. Des d'ahí marxa a l'estadi. Els que vagen a anar que ho comuniquen.
Vinga!

About Author Mohamed Abu 'l-Gharaniq

when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries.

Start typing and press Enter to search