PUÇOL VCF I PROU

PEPE CLARAMUNT

DE TOT UN POC

   IMPERMEABLES
   Bo cavallers, lamente informar-vos que la idea de posar un missatge en la part de darrere de l'impermeable queda descartada. El problema és que per a cunyar la tela de l'impermeable caldria fer una planxa només per al missatge i ja hem de fer una planxa per al logo de davant.

   De totes  maneres ja pensarem en algo per aprofitar els missatges, per exemple hi ha una proposta d'un penyer de fer un tifo fent ab pancartes algun dels missatges. Estaria molt bé per exemple quedar un dissabte per a esmorzar preparar les pancartes i aixína col·laborar ab la SUD a donar colorit a Mestalla. ¿Que vos pareix per al dia del Madrid?

MATERIAL VCF-SUD
    Crec que la majoria ja el sabeu però per si a cas vos ho comente. En la ultima reunió quedarem en col·laborar ab VCFSUD d'alguna manera. Després de parlar en ells quedarem en fer-los una compra de material del fons de la nostra penya de 340 euros. D'esta manera contribuïm economicamente a la SUD i al mateix temps tots mosatros tindrem algun distintiu de la grada.
    Puix bé, la compra ja esta feta i el material ja el tenim. Hem comprat bufandes per a tots i alguna camiseta per a aquells que pel seu compte ja havien comprat una bufanda. Ja quedarem un dia per a repartir-les.

VCF-BAYER LEVERKUSEN
    Gran vesprá de futbol la del dimarts, alguns vam estar una ratet abans ab els de la SUD en el bar on s'ajunten abans dels partits L'Autògraf. Hi havia un gran ambient, dóna gust vore com viu esta gent el futbol, passió, diversió i molt alcohol je,je. En la grada una festa i bona animació. Esperem repetir-ho i a vore si a poc a poc s'anima mes gent.
Vinga!

About Author Mohamed Abu 'l-Gharaniq

when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries.

Start typing and press Enter to search