PUÇOL VCF I PROU

PEPE CLARAMUNT

Cavallers VA DE BO

  Primera Reunió
    Bo, este dumenge donarem per començat la temporá de la Penya. Hian dos propostes per part d'alguns penyers. La primera es fer eixe dinar que teniem que haver fet el mes pasat, es dir, anar de paella en plan familiar i amics en el cada u podia dur a qui vuiga. Allí mateixa fariem una reunió per aclarir alguns temes d'enguany. Després a les 18:30 aniriem tots al Bar per vore el partit.
   I l'atra es de anar al Bar a vore el partit i després quedarse a fer un sopar-reunió. En els dos casos pagaria la penya. Ara sou vosatros es que teniu que decidir, ja sabeu, el Blog, Facebook, SMS o Whatsapp per opinar per una opció o l'atra. Vinga elegiu!.


 
 Desplaçament
   Pareix que algun penyer comença fort la temporá fent el primer desplaçament de l'any anant al Bernabeu. Com ja li vaig dir a Pepe i que aprofite per recordarvos a tots, per demanar entraes a l'Agrupació hia que fer-ho en 15 dies d'antelació.  Si no es aixina L'Agrupació soles ven entraes en viatge inclòs. Pepe que no se te olvide agarrar la Bandera. Vinga a disfrutar!


Lliga Comunio
   Ja esta en marcha la nova lliga comunio d'enguany, després del exit de les anteriors esperem la vostra participació. Una vega mes agraim a Ono (fora el administraor) que s'encarregue de ficar-ho en marcha. En la reunió parlarem del tema, noves i estrictes regles, posibles premis etc..... mes informació en el Facebook.

About Author Mohamed Abu 'l-Gharaniq

when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries.

Start typing and press Enter to search