PUÇOL VCF I PROU

PEPE CLARAMUNT

Reunió 19/08/2012 RM 1-VCF 1

    Reunió
   Primera reunió de l'any coincidint en el partit del V.C.F. en el Bernabeu, bon partit del Valencia i bon resultat. La norma eixa de "ante la duda no levantar el banderin" no val per al Bernabeu. Bon ambient en el Bar que contabem ab la presencia de el "Papi", i bona asistencia de membres de la Penya.
   Esperem una cronica del desplaçament de Pepe al Bernabeu.

   Lo primer que decidirem en la reunió es baixar el preu de la cuota que enguany será de 30 euros. Hia que ingresar-ho lo mes promte que pugau, si algu no li cau be o vol pagar-ho a plaços no hia cap problema sempre i cuant faça el primer ingres al llarg de Agost o Setembre.
   En cuant al tema de comunicació es va decidir fer un grup de Whatsapp per estalviar gastos de SMS, pero per evitar la incomoditat de rebre multitut de mensatges de Whatsapp anem a utilitzar-ho soles per als temes importants de la penya, es dir, si algu vol dir-li algo a algu que li envie un whatsapp privat.
   Enguany anem a intentar fer algunes activitats que tenim pendents com la de anar a fer el Tour de Mestalla tots junts. Tame esta pendent eixa Paella "amigo-familiar" que no hia manera de trobar una fecha bona i com no, fer un desplaçament al que puga vindre bona part de la Penya.
   Tame farem una nova bandera per a la gent que va a la Curva Nord, esperem el diseny.
    Repasarem les altes i baixes d'enguay i el estat de contes.
    Com sempre ja sabeu que teniu el Blog i el Facebook per fer qualsevol comentari o proposta, esperem que enguany siga un bon any tant per la penya com per al V.C.F. que te bona pinta el equip.

   Aprofite esta entrá per agrair a tota la penya el detall que tinguereu, com ja he comentat en el facebook si lo que volieu era sorprendre'm ho vareu conseguir. Em vaig quedar flipat i em vaig emocionar. Este dia no se m'oblidara mai. Sou uns Craks!
Vinga!

About Author Mohamed Abu 'l-Gharaniq

when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries.

Start typing and press Enter to search