PUÇOL VCF I PROU

PEPE CLARAMUNT

Loteria de Nadal i atres

                                                                    Loteria.
   Ja tenim la loteria de Nadal. Com varem quedar en la ultima reunió eixim a 25 paperetes igual que l'any pasat. Les repartirem el dumenge al matí en el Bar del Camp de Futbol aon es juntarem per esmorçar (qui vuiga o estiga en condicions) i vore el derbi Llevant-VCF. Vos recorde que els dumenges per lo matí, Ramon no mos reserva taula.
   Enguany tenim una novetat i es que anem a vendre decims a 23 euros i el unic lloc aon es vendran sera en el Bar del camp de Futbol. Demanem la col-laboració de tots. Lo primer es vendre les paperetes i per supost que la penya en tindrá de sobra per si algu en vol mes. Pero enguany tenim la opció tame dels decims per si algu l'interesa. Per eixample, si algun penyer ven les 25 paperetes i vol quedar-se ell loteria de la penya  hia que tindre en conter que eix mes barat el decim que les paperetes.


Camiseta 
   Tots els anys sabeu que tenim algun detall en Ramon el del Bar del Camp de Futbol ja que ell es porta be ab mosatros. Enguany li habem regalat una camiseta de les que ha fet la SUD en el logo dels Ramones i li ha agradat molt, ja sabeu, Valencianista i Roker moltes voltes van de la ma.  La camiseta esta molt guapa, fa menció a mitics jugadors del VCF i com no podia ser d'atra manera tame a Claramunt. Ha tingut prou d'exit. Si algu en vol alguna que ho diga. Son 10 euros.


Desplaçaments
   El Dobló esta mirant el tema per fer un desplaçament de Champios i anar al camp del "LOSC Lille". El partit es el 5 de Desembre. El viatge eix molt be de preu eixint el Dimarts a les 14:00 i tornant el Dijous a les 20:30. Hia que tindre en conter que el Dijous es festa. El preu del viatge esta per els 70 euros +o-. El que estiga interesat que es fique en contacte lo mes promte que puga. Vinga!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


   Al final els germans Novella i Parreta van a ser els representants de la penya que estaran presents el Dumenge en el derbi de la ciutat de Valencia. , Vinga, Molta sort i agarreu la bandera!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

AMUNTTTTTTTTTTTT




About Author Mohamed Abu 'l-Gharaniq

when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries.

Start typing and press Enter to search