PUÇOL VCF I PROU

PEPE CLARAMUNT

TOUR DE MESTALLA 09/02/2013


 
  Un exit la visita a Mestalla del atre dia, en total anarem 23 persones a disfrutar de Mestalla i de lo que vingue després.
   A la una del migdia entrabem a Mestalla acompanyats per una simpatica guia que se porta molt be i va saber aguantar les tipiques bromes.

    Mestalla es un estadi de contrasts, un estadi vell carregat de historia pero aon tame te cabuda el luxe i el confort (per al que el puga pagar clar) Palcos de empresa, Palcos Vip etc. La visita esta prou completa, sala de prensa, vestuaris, sala mixta, etc.Posiblement de lo millor siga el tunel de entrá al camp, molt be decorat, a una part els noms de tots els jugadors del VCF i a l'atra els noms de totes les penyes Valencianistes.
   El cesped impresionant i la perspectiva de vore Mestalla desde baix impacta prou. Se ferem unes cuantes fotos i pugarem al palco vip a fer-se la foto de rigor en el lloc del President.
  Tame tinguerem temps de fer-se una cerveseta en el Bar-Museu de Manolo del Bombo. Després dinarot en el Bar del Camp de Futbol de Puçol i per rematar el dia victoria del VCF a Balaidos gracies al golas de  Jao-Valdez. Un gran dia de valencianisme compartit en amics, iaios, pares i fills. Com resa un lema de la SUD: DE PARES A FILLS EL MITE CONTINUA. Fins al proxim!!!!

About Author Mohamed Abu 'l-Gharaniq

when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries.

Start typing and press Enter to search