PUÇOL VCF I PROU

PEPE CLARAMUNT

José Antonio Garcia Moreno

   Volem felicitar al puçolenc José Antonio Garcia Moreno, per el seu nombrament de Vicepresident del VCF. En el consell de administració del pasat 07/02/2013 fon mombrat vicepresident després de estar alguns anys de conseller.
   Desde la Penya Valencianista de Puçol li desitgem molta sort.

   Al llarg dels anys son varies les persones de Puçol que han tingut una relació directa ab el Valencia C.F. ja siga directius, jugadors, arbitre o entrenaors. Vaig a intentar nombrarlos a tots sabent que correc el risc de deixar-men algun. Si aixina fora li demane disculpes i esperem que si algu sap de alguna persona de Puçol relacioná en el VCF ens ho faça saber.

   En cuant a directius no podem deixar pasar que un puçolenc a segut President del VCF. Es tracta de Vicente Soriano que fon president practicament un any entre 2008-09. En Juny del 2009 deixa el carrec
 per no haber pogut cumplir les seues promeses.

    Tame cal destacar a Mº Jose Claramunt, que fon en la etapa de Juan Soler directora de Marketing en el VCF. Ara es una pesa fonamental en la estructura de la selecció Espanyola de futbol. 
 
 
 En cuant al cos tecnic tenim a Fernando Garcia Cabot (Fernan) que en la temporá 2008-09 entrená als juvenils de divisió de honor del VCF. En la actualitat entrena per segon any consecutiu al juvenil B. La temporá pasa fon campeo de lliga i enguany a pesar de les dificultats porta al equip lider. Tame compta en el seu equip ab José Ramon Galcerá Lopez com a preparaor fisic.
                                                       

   Tame cal destacar que un puçolenc va ser arbitre de primera divisió, es tracta de Jaume Bayarri Ribelles que estigue 5 anys a la maxima categoria del futbol espanyol. Com a valencià no podia pitar partits al VCF pero si que ho va fer en partits amistosos a Mestalla com els trofeus Taronja o el homenatge a Pepe Claramunt. Desgraciadament Jaume va faltar en un accident de trafic a la edat de 59 anys.


 Sense dubte la aportació puçolenca mes important es la de jugadors ja que fins a cuatre son els puçolencs que han arribat al primer equip.

  Sense dubte el que destaca per damunt de tots és Pepe Claramunt, per a la majoria el millor jugador de la història del VCF i unic valencianiste que arribá a ser capitá de la selecció Espanyola. Campeo' de la Copa del 67 i la lliga del 71.


      Enrique Claramunt o 'Claramunt II', jugá cuatre temporades ab el València i guanya la lliga del 71. Despres jugá en equips com Castello, Vila-Real i Puçol. 


      José Esteve. Jugá en el València la tempora 66-67 i va coincidir ab Pepe Claramunt, despres jugá en el Màlaga, Ontenient i Vila-Real.


      Jaume Sebastiá. Jugá una tempora en el València, despres en el Llevant, Múrcia (aon va aconseguir l'ascens a primera i sigue anomenat jugador mes regular), Sabadell i Puçol.


   Tame hian atres jugadors que han eixit de Puçol i que molts d'ells han pasat per les categories inferiors del VCF, alguns d'ells han arribat a jugar en el Mestalla.

José Figuerola, arribá a jugar en primera divisió jugant en el Burgos.









Vicente Ortiz











Vicente Sanchis










Paco Claramunt











Vicente Bosch





I atres mes recents com:

Jose Antonio Pardo Lucas

Javi Serra













About Author Mohamed Abu 'l-Gharaniq

when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries.

Start typing and press Enter to search