PUÇOL VCF I PROU

PEPE CLARAMUNT

DE TOT UN POC

Paella 2 d'abril

   Encara que siga un poc tart i seguint les bones costums de deixar constancia al blog de les activitats que fem vos fiquem lo que va ser la ultima paella-penyera.
   Una veintena de membres de la penya disfrutarem de tot lo que comporta una paella i a mes després el equip guanyà 3-0 al Depor. Pasarem un bon rato i aprofitarem per repartir les camisetes-mochiles i parlar de algunes cosetes.
    Agraim sobretot a Bayarri i Cristina que s'encarregaren de comprar, portar els trastos i fer la paella que per cert estaba de lujo i tame a Inma i Ramón per les facilitats.
¿Que sería el futbol sense estos ratos?



Camisetes i Mochiles.

   Hia que apretar mes en la venta de camisetes i mochiles, no va mal pero podía anar millor, vinga!!

Exposició Pepe Claramunt

  Ens han confirmat que l'exposició de Pepe Claramunt se inagurará el 4 de maig i estará en Puçol fins el 24, Després l'ultima setmana de juny anirá a NuevoCentro.
   Anirem donant mes informació del acte.
 Passió Valencianista

   Tornem a mampendre l'activitat del programa després d'un paro. Anem a intentar donar-li continuitat i fer un programa cada 15 dies. Esta setmana hiaurá programa en el que a mes de parlar del VCF parlarem tame de la gran temporá del UD Puçol i contarem en la presencia del president del UD Puçol.

About Author Mohamed Abu 'l-Gharaniq

when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries.

Start typing and press Enter to search