PUÇOL VCF I PROU

PEPE CLARAMUNT

Exposició "Els Nostres Idols" Pepe CLARAMUNT

Exposició "Els Nostres Idols" Pepe Claramunt                                                                      


 
   No tinc paraules per expresar la satisfacció i el orgull que sent per l'acte d'ahir. Un acte ple de sentiment i valencianisme i com no podia ser d'atra manera el poble de Puçol respongué de meravilla. Aprofite el blog per donar gràcies a tots els presents: veins de Puçol, familiars de Pepe, exjugadors com el puçolenc Esteve, Cuxart, Arias, Sol, Adorno, Giner, la Fundació del VCF en Salvador Martinez, Loles i Carmen, els periodistes Rovira i Vicent Marco i per supost Agueda Bayarri (dóna gust sentirte), el gran Pepe Vaello (un crack), Javier Iranzo (germà del anyorat Jorge Iranzo), Merchina Peris (filla del gran gerent del VCF Vicente Peris) "Un honor haverte tingut en Puçol", Penyes de Albuixec, Museros, Sagunto i que me perdonen si hem deixe alguna, representants de l'ajuntament, membres de la Penya Valencianista De Puçol i per supost Pepe Claramunt.

   Son nombrosos els mitjans de comunicació que s'han fet resò del event: VCF, Fundació VCF, Puçol.es, Superdeporte, Levante, AS, Marca, Blanquinegres, elperiodic, Informa Valencia, L'horta noticies etc. A tots ells gràcies.
   L'exposició estarà en Puçol fins el dia 25, després anirà a Nuevo Centro i a qualsevol lloc que ho demane, ya puc dir que la penya de Alfafar ho va a solicitar.
   Pero encara queda un acte per fer que serà el proper dilluns 22 i es tracta d'una taula redona que conduirà Toni galindo i que promet estar molt be. Segurament es transmetrà per Radio Puçol. Anirém informant dels participants cuant estiguen confirmats (per supost Pepe estarà) pero ya puc dir que hiaurán regals per a tots els asistents. NO FALTEU.

Vos fique açi un enllaç aon hian mes de 100 fotos del acte.
Fotos Exposició CLARAMUNT



en
Videos
Video VCFPLAY

Promte pengarem un video del acte del Dobló.




About Author Mohamed Abu 'l-Gharaniq

when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries.

Start typing and press Enter to search