PUÇOL VCF I PROU

PEPE CLARAMUNT

FÓRUM ALGIRÓS "LA COPA DE FIRES"

Fórum Algirós, LA COPA DE FIRES, Cent Anys De Fira Valéncia
 
Una vegada mes el Fórum Algirós ens regalá un acte magnific. En esta ocasió sigué en la Fira De Valencia que enguany celebra el centenari. El tema d'este fórum sigué les copes de fires. Una competició que encumbrá al VCF a un atre nivell i que al ser la primera vegada que es jugaba a Europa, la afició ho disfrutá d'una manera especial, eliminatories epiques contra equips com la Roma, Inter, Nottingham, Celtic, etc i tres finals consecutives que es guanyaren les dos primeres.
   El periodista Paco Lloret, José Del Olmo de la IFFHS i els exjugadors Paquito i Pepe Martínez formaren la taula redona. (Guillot un dels golejadors no pogue anar pero ficaren un video d'ell).
   A mes de escoltar la història i anecdotes de esta curiosa competició, poguerem disfrutar de dos videos que son dos auténtiques joies. Un d'ells es la tornada de la eliminatoria contra el Celtic (2-2) aon es pot vore el gran ambient de Celtic Park (en este video es pot vore un golas de Waldo que es el unic gol d'este jugador del que hi han imatgens, Waldo continua siguent el maxim golejador del VCF en competicions europees) i el atre es tame la tornada de la eliminatoria contra el tame equip escoces Dumferline (6-2) ( este partit es recordat pel lamentable estat del terreny de joc que apunt estigue de costar-li la eliminatoria al VCF que portaba una renta de 4-0 en Mestalla). En la ciutat de Dumferline guarden este partit en la memoria ya que es tracta de la gran gesta d'este modest equip en Europa.
   Com ya he comentat son dos videos que tenen un gran valor  ya que es tracta de imatgens principi dels 60 cuant en España practicament no hi havia ni teles. Aixina que vos els fique açi per que disfruteu d'ells.
   Al acte acudiren Jaume i Juan de la penya.





http://www.deportevalenciano.com/2013/06/26/as%C3%AD-fue-la-copa-de-ferias-19621963



en
Videos

About Author Mohamed Abu 'l-Gharaniq

when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries.

Start typing and press Enter to search