PUÇOL VCF I PROU

PEPE CLARAMUNT

Desplaçament A Vitoria 28/10/2017

Desplaçament a Vitoria

    El mateix dia que ix el calendari de lliga tinc la costum de mirar quin podría ser un bon desplaçament, lloc, estadi, ciutat, dates etc. Promte hem vaig donar conter que el de Mendizorroza reunía totes les variables a favor, un estadi que no hem estat, una ciutat que no coneixiem i uns díes que me quedaben de vacances, aixína que en agost ya vaig marcar la data en el calendari, a espenses clar, de que Tebas ficara el partit un dilluns per la vesprá que finalment no ha segut aixina. A la fi disapte a les 13:00, un horari horrible per jugar a casa pero no está mal per a desplaçar-se.

   Eva i yo moguerem divendres per a tornar dilluns i aixina poder disfrutar d'una bonica ciutat com Vitoria que per als que no hagen estat val la pena pasar al menys un parell de díes. Respecte al tema dels "pinxos" tinc que dir que hem fet lo que hem pogut, pero se mos han quedat alguns bars per tastar, lo que es motiu suficient per a tindre que tornar.

   Mendizorroza es un estadí bonic (decorat per fora en grafitis referents a la seua història) pero que está situat en una zona residencial per lo que en l'entorn  del camp no hia cap ambient prepartit, de fet, la gent arribá molt a ultima hora. Aixó si, tot lo gelat que pareix fora es torná en una caldera dins. Quedarem prou impresionats de la grada de animació. Ajuda que es un camp chicotet i tot cubert, lo que li dona molta sonoritat i tame hia que dir que tenen una megafonía prou forta, pero no pararen en tot el partit acompanyats per una bona percussió. En la segona part i en l'empat se implicà tot l'estadi i apretaren molt.

   Bona prèsencia de aficionats del VCF, numeroses penyes, Facebook, Viachers, Benicalap, Museros, Albuixec, Betera, El Vedat, El Molón, León etc. uns 250 mes o menys. La animació per part nostra sigue prou irregular. Faltaba un lider, hi havien dos focos que de vegades no es ficaven d'accord. A la segona part es juntaren i els Viachers es feren en la veu cantant i millorá prou.



   Com a curiositat comentar que per primera vegada mos demanaren els D.N.I. per a entrar. Els porters tenien uns llistats en els noms de tots i comprobaren tots un a un. Es un tema a tindre en conter a partir d'ara. Per a conseguir entrades hia que fer-ho online, primer tenen preferencia els abonats maxim dos per persona i a mes son nominals. Aço complica el poder organitzar un viage en gent i mes si hian que no son abonats per que tenen que esperar una segon ronda.
   A mes a l'entrà ho revisaren tot, vaig tindre que ensenyar la bufanda de la SUD per les dos cares. Les banderes no per que se me varen oblidar en casa☺,en fi, al menys no varen ser les entrades.
   Del partit ya ho sabeu, un equip que dona gust vore com lluita i sap adaptar-se a les circumstàncies. Els jugadors ens saludaren tant en el calfament com al final del partit, Rodrigo i Gabriel ens tiraren les camisetes. a mes Rodrigo vingué a celebrar el gol en mosatros, detalls que s'agraixen.

 Fins a l'atre.




en
Videos

About Author Mohamed Abu 'l-Gharaniq

when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries.

Start typing and press Enter to search