PUÇOL VCF I PROU

PEPE CLARAMUNT

DE TOT UN POC

De Tot Un Poc

Video de l'exposició "Mestalla Un Estadi De Llegenda"




   Ya tenim açi el video de l'inaguració de l'exposició "Mestalla Un Estadi De Llegenda". Una vegada mes agraim a Miguel el Dobló el seu treball. I per supost agraim y felicitem a la Fundació pel seu treball y pel tracte ab la penya. En la exposició de Pepe Claramunt fon Loles la que se encarregà i en esta al estar de baixa maternal (enhorabona) a segut Carmen la que de igual manera ha fet un gran treball.

Fi de temporá
  Donem per conclós l'any penyer. Com sabeu els gastos d'enguany están repartits en sopars-dinars-penyers, poster, regal a Ramóm, gastos variats i lo que destaca enguany per damunt de tot es la compra de la tele nova per a la sede. Este gasto inesperat (pero necesari) es lo que ha trencat un poc les previsions. Aixina i tot acabem l'any i en un sobrant important. Hi ha que agrair a Gonzálo Alcacer que mos ha deixát la tele per ser per a la penya a preu de cost. A mes, la tele pasa a ser un be de la penya que en el cas de que no mos fera falta la podríem vendre.

   Centenari
Podría ser este un bon any per intentar que s´apunte mes gent a la penya. Deportivament estem en champions, lo que supon mes partits, sopars, etc, i siguent el centenari puix van ha haver molts actes a l'entorn del VCF. Estaría be recuperar antics membres i si pot ser fer-ne de nous. Aixó es faena de tots, de comentar-ho a la gent que coneixeu etc. Sabeu que en esta Penya procurem no donar faena i que formar part d'ella siga facil, a mes ara ix molt mes barat, per una banda ya no tindrém loteria que tots sabeu que al final es un gasto i per atra desde que tenim sede tame nos ix molt mes económic que anar al bar.
No hi ha excusa: apunteuseeeee
  
    Autobús
Continuem treballant en el tema de ficar autobús per anar a Mestalla. La única manera de poder fer-ho es conseguint gent i aixó al igual que en el punt anterior es cosa de tots. Hi ha que parlar en tot aquell que conegau i preguntar-li si li interesaría el tema del bus. Es importantisim que col.laboreu en este tema si no, va a ser inviable. Hi ha posibilitat de que col.labore de forma directa l'agrupació de penyes en este tema, pero encara que aixína fora tenim que buscar gent.

A principi de Juny farem un sopar-reunió en la sede aón parlarem de tot aço i de com encarar  l'any del Centenari.

   Agrupació De Penyes Valencianistes
 Desde la Penya Valencianista De Puçol li donem l'enhorabona a Fede Sagreras que ha segut elegit nou president de l'agrupació. Molta sort i Avant.

Hem actualitzat el Canal de Youtube de la Penya Valencianista Puçol i hem puchat nous videos puncheu açi i ho podreu vore:

Per ultim vos fique açi un rap en valenciá en el que ha participat Rubén, nou membre de la penya. Un temás, molt bo i molta canya.


About Author Mohamed Abu 'l-Gharaniq

when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries.

Start typing and press Enter to search